Dagje Nieuwpoort - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Nieuwpoort:

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (1.1km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

elke dag geopend 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (1.8km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

's maandags gesloten 

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (1.96km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (2.58km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 22 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Boerderij Kromwijk - overnachten in een hooiberghut

cabauw, Utrecht (3.33km)  -  Slaap op het erf van de boer. Wees niet bang voor kriebelend stro, want op Boerderij Kromwijk hebben comfortabele matrassen de plaats van hooibalen ingenomen.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Spettertuin

noordeloos, Zuid-Holland (5.83km)  -  De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

gesloten, open van  28 april t/m 10 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Zwembad De Hofstee

bergambacht, Zuid-Holland (5.91km)  -  Kom een heerlijke duik nemen in één van de zwembaden van Zwembad De Hofstee of volg een les aquajogging.

elke dag geopend 

Polsstokverspringen - Fierljeppen

polsbroekerdam, Utrecht (7.3km)  -  Polsstokverspringen of fierljeppen is een echte Nederlandse sport. Wil je zelf de sprong wagen? Boek dan een clinic en spring als een echte fierljepper over het water.

gesloten, open van  1 april t/m 1 november 

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (8.09km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

gesloten, open van  20 april t/m 19 september, van 07:30 uur tot 21:00 uur 

Zwembad Natuurlijk De Loete

haastrecht, Zuid-Holland (8.91km)  -  Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 augustus, van 08:00 uur tot 20:00 uur 

UITagenda Nieuwpoort