Vriendinnendag Nijverdal en omgeving

Gevonden in de buurt van Nijverdal:

-in the spotlights-

Natuurmuseum Holterberg

holten, Overijssel (8km)  -  Meer dan duizend diersoorten zijn er te zien in Natuurmuseum Holterberg. Het museum is beroemd om zijn natuurdiorama's; levensgrote 'kijkdozen'. Kinderen kunnen heerlijk spelen en leuke opdrachten doen in het Bos van Daantje Das. Voor de...

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel (8.49km)  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.

Recreatieplas Het Lageveld Wierden

wierden, Overijssel (9.01km)  -  Recreatieplas Het Lageveld in Wierden is een fijne plek om te ontspannen en te sporten voor jong en oud. Kinderen ravotten lekker op het brede zandstrand en in de plas, terwijl ouders genieten van het zonnetje.

Themafeesten en actieve uitjes in Twente

rijssen, Overijssel (9.73km)  -  Een ritje met een echte limousine, de bossen in met een buggy of dansen op een gaaf themafeest! Partycentrum & Restaurant Het Schwarzwald heeft allerlei gezellige groepsactiviteiten en organiseert originele feestjes.

-in the spotlights-

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (10.37km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

Pony rijden en huifkartochten bij Het Lamoen

markelo, Overijssel (10.87km)  -  Dol op pony's? Kom dan ponyrijden bij Ponyrecreatie Het Lamoen, volg een workshop over pony's of vier hier je verjaardagsfeestje, ook met pony's. Met de huifkar eropuit kan ook, gewoon zelf na een basiscursus. Voor een weekend of langer. Dat is...

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (12.02km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.