1

Wat te doen in Stevensbeek en omgeving

Dagje Stevensbeek, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Stevensbeek:

ZooParc Overloon

overloon, Noord-Brabant (3.36km)  -  Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige gedeelte waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

Openluchttheater Overloon

overloon, Noord-Brabant (4.6km)  -  Prachtig gelegen in de bossen van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum vind je het Openluchttheater Overloon. Een plek waar theater tot leven komt!

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (4.68km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Landal De Vers

overloon, Noord-Brabant (5.1km)  -  Landal De Vers ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon. Het park heeft een overdekt zwembad en luxe, vrijstaande bungalows. Recreatiemeer 't Schaartven ligt op vijf minuten rijden.

Kasteelmuseum Julie Postel

boxmeer, Noord-Brabant (6.03km)  -  Vroeger was het een ziekenhuis, nu een museum en kasteel in één. Kasteelmuseum Julie Postel laat oude tijden herleven!

Camping Hengeland

afferden, Limburg (7.53km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Strike Paintball

wanroij, Noord-Brabant (8.77km)  -  Het speelterrein van Strike Paintball verandert in een waar slagveld. Gemaskerde personen met verfguns tijgeren als volleerde soldaten het bos door.

Rivierduinenroute

afferden, Limburg (9.12km)  -  Heide, water, bijzondere dieren en planten. Beleef de Limburgse natuur tijdens de Rivierduinenroute.

Odapark

venray, Limburg (9.28km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Feel Fit Center Venray

venray, Limburg (9.54km)  -  Laco Venray is meer dan alleen een duik in het water. Doe mee met club yoga of leef je uit in de fitness.

Schouwburg Venray

venray, Limburg (9.57km)  -  Musicals, cabaret, wereldmuziek en theaterconcerten. Dat en nog veel meer is te zien in Schouwburg Venray.

Luxor Theater Venray

venray, Limburg (9.59km)  -  Luxor Studio in Venray is de plek voor de filmliefhebber. Ideaal voor een kinderpartijtje, een vriendinnenavond of gewoon gezellig uit met het gezin.

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.