Buitenactiviteit Outdoor Tilburg

 buitenactiviteit outdoor Tilburg en omgeving

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke driehoekige landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant  -  Pluk zelf fruit of oogst verse groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

Uitkijktoren De Kempentoren

tilburg, Noord-Brabant  -  Beklim uitkijktoren De Kempentoren in Tilburg en ontdek de hoogste uitkijktoren van heel Noord-Brabant. Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 36 meter.