1

Wat te doen in Uden

Dagje Uden, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen in Uden en in de buurt van Uden.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Kartbaan Uden

uden, Noord-Brabant  -  Kom sumoworstelen of lasergamen. Kartbaan Uden heeft zowel binnen als buiten gave attracties.

Museum Krona - Kunst, Klooster, Kruidentuin

uden, Noord-Brabant  -  Bewonder religieuze kunst in Museum Krona, voorheen het Museum voor Religieuze Kunst (MRK) Uden. Het gebouw alleen al is prachtig; een historisch klooster in de 'klooster-bedevaartbelt' in het zuiden van ons land.

Fietsverhuur De Mastworp

uden, Noord-Brabant  -  Cross door de omgeving van Uden op een gehuurde fiets van Fietsverhuur De Mastworp. Binnen no-time ben je in natuurgebied De Maashorst waar je prachtige routes hebt.

Openluchttheater Naat Piek

uden, Noord-Brabant  -  Verscholen in de bossen van Uden bevindt zich Openluchttheater Naat Piek. Hier verzorgt de gelijknamige toneelvereniging bijzondere voorstellingen.

Muggels Wine & Dine

uden, Noord-Brabant  -  Geniet van verrassende gerechten in een oude, karakteristieke boerderij bij Muggels Wine & Dine in Uden.

Ski & Snowboardclub De Schans

uden, Noord-Brabant  -  Ski & Snowboardclub De Schans heeft een aantal hellingen waar bezoekers vast kunnen oefenen voor de wintersport. Leden mogen gratis de hellingen op.

Vakantiepark Sandberghe

uden, Noord-Brabant  -  Kom helemaal tot rust in Vakantiepark Sandberghe. Trek de natuur in, plons in het zwembad en kom tot rust in de sauna. Het vakantiepark ligt in de omgeving van natuurgebied de Maashorst.

City GamesCity Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.