Binnenactiviteit Veghel

Jumpsquare Veghel

veghel, Noord-Brabant  -  Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie, Jumpsquare Veghel heeft het allemaal!

elke dag geopend 

Monkey Town Veghel

veghel, Noord-Brabant  -  Bij Monkey Town Veghel vind je alles wat je nodig hebt voor een dag voor spanning en beleving onder één dak: kinderen mogen bij Monkey Town lekker de beest uithangen en onbezorgd spelen.

's maandags gesloten 

Intratuin Veghel

veghel, Noord-Brabant  -  Van bloemen en planten tot een uitgebreide wooncollectie, er is van alles te vinden bij de Intratuin in Veghel.

elke dag geopend 

Zwemmen bij Laco Veghel

veghel, Noord-Brabant  -  Zwemmen bij Laco sportcentrum Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. En bij mooi weer is het buitenbad open!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...