Actieve Uitjes Werkendam en omgeving

Gevonden in de buurt van Werkendam:

Natuurspeeltuin Het Weitje

hardinxveld-giessendam, Zuid-Holland (3.25km)  -  Roetsj van de tokkelbaan, klim in de klimbomen of spring op een van de trampolines. Natuurspeeltuin Het Weitje is een avontuurlijke belevenis!

Zwembad De Duikelaar

hardinxveld-giessendam, Zuid-Holland (3.4km)  -  Zwembad De Duikelaar in Hardinxveld-Giessendam heeft een binnenbad en een buitenbad. Een leuk uitje bij alle weersomstandigheden!

Zwembad De Doetse Kom

giessenburg, Zuid-Holland (4.23km)  -  Het grootste openluchtzwembad van de Alblasserwaard is De Doetse Kom. Kom hier heerlijk afkoelen in het water en sjees van de vijftig meter lange glijbaan!

Bronbad De Lockhorst

sliedrecht, Zuid-Holland (7.83km)  -  Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.

A15 Karting

gorinchem, Zuid-Holland (8.67km)  -  Bij A15 Karting in Gorinchem is meer te doen dan karten! Zo zijn er ook activiteiten als paintballen, lasergamen en sumoworstelen.

Monkey Town Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland (9.17km)  -  Leuke houten bomen reiken met hun takken tot aan het dak. Hier wil je wel klimmen, klauteren en de geheimzinnige tunnels en verborgen paadjes in. Voor je het weet is de dag voorbij!

Heerlijk dagje toeren met een oldtimer!

hoogblokland, Zuid-Holland (9.81km)  -  Een ritje in een oldtimer van Vintage Road Trips zul je niet zomaar vergeten. Je rijdt in een mooie Porsche, eend of kever door Nederland, en ziet de mooiste plekjes. Voorbijgangers zwaaien naar je. Genieten!

Skicentrum Drechtsteden

dordrecht, Zuid-Holland (9.92km)  -  Bind de lange latten onder of probeer eens een snowboard en kom in winterse sferen in Skicentrum Drechtsteden! Of stap in een tube en glij de winterwereld in.