zoetermeer kinderen

Zoetermeer Kinderen (18)

De Ballebak Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Klim, klauter en spring erop los in De Ballebak! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 6,50

Primark Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

elke dag geopend

gratis toegang

Zwembad De Driesprong

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 4,25

peuters gratis

Stadsboerderij De Weidemolen

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Bij stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer doen kinderen meer dan alleen dieren aaien. Ze gaan het avontuur aan op het avonturenpad met waterspeelplaats en leren over de natuur in een heuse kruiden- en bessentuin en boomgaard.

elke dag geopend

gratis toegang

Intratuin Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

elke dag geopend

gratis toegang

Dekker Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

elke dag geopend

entree onbekend

Speelbos De Balij

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

elke dag geopend

gratis toegang

Stadsmuseum Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Verleden, heden en toekomst komen samen in Stadsmuseum Zoetermeer. Midden in de kern van het dorp organiseert het museum tentoonstellingen en activiteiten.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen gratis

UITagenda Zoetermeer, vanaf 20 juli 2018