Zoetermeer

Uitstapjes Zoetermeer (18)

Zwembad Het Keerpunt

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - In de zomermaanden is het grote buitenbad van Zwembad Het Keerpunt iedere dag open! Zwemmen, spelen en heerlijk zonnen op de ligweide.

gesloten, open van  30 juni t/m 15 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur

Speelboerderij Het Buitenbeest

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Op Speelboerderij Het Buitenbeest is plek voor knuffelbare én minder knuffelbare dieren. Naast geiten, konijnen, koeien en kippen zijn er namelijk ook bijen, guppy's, kreeften en slakken. En die zijn net zo leuk!

elke dag geopend

Bubble Ball, karten en meer in Gamecity Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Sumoworstelen, karten, lasergamen... en dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden van Gamecity Zoetermeer! Neem vrienden, familie en collega's mee en probeer de verschillende attracties uit.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

De Ballebak Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Klim, klauter en spring erop los in De Ballebak! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

elke dag geopend

Wescape Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

elke dag geopend

Speelbos De Balij

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

elke dag geopend

Zwembad De Driesprong

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Primark Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

elke dag geopend

UITagenda Zoetermeer, vanaf 26 september 2018