Uittips van de redactie zand-en-strand in Amsterdam

10 artikelen en reportages zand en strand in amsterdam

Uit in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een dagje uit naar Amsterdam? DagjeWeg.NL brengt je op de mooiste plaatsen in de hoofdstad van Nederland.

Met je neus in de schuimkraag

amsterdam, Noord-Holland  -  Heineken en Nederland. Twee handen op een buik. Maar wat speelt zich af in die buik? De Heineken Experience antwoordt!

Kom van dat dak af!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Geniet van dit heerlijke weer op een gezellig terras. Op een boot, hoog boven op een dak of aan het strand.

Op vintage jacht in de Jordaan

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het druilerige weer leent zich perfect voor een vintage shopsessie! DagjeWeg.NL neemt je mee naar de Jordaan.

Week van de Smaak

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Benieuwd wat voor lekkers de Nederlandse grond voorbrengt? Proef tijdens de Week van de Smaak alle excentrieke gerechten.

Een bodyscanner: hoe werkt dat?

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Hoe werkt een bodyscanner nu precies? DagjeWeg.NL legt het uit, zodat je met een gerust gevoel op wintersport kan!

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...