Licht aan het einde van de examentunnel

Een vooruitzicht na de examens 2012

Walibi Holland Redactioneel door

archief oud artikel 13 juni 2012 Toerisme Het was even zweten, zwoegen en vooral veel stampen. Maar de eindexamens 2012 zijn weer achter de rug en nu is het tijd voor een lange zomervakantie. Wat ga je met al die vrijheid doen? DagjeWeg.NL heeft ideeën zat.

De uitgelezen manier om alle stress eens flink van je af te schreeuwen is een dagje naar een attractiepark. Waar iedereen raar opkijkt als je op straat of in huis van je laat horen, is dit in een achtbaan de gewoonste zaak van de wereld. Dus stap in voor een adembenemend ritje en schreeuw de longen uit je lijf. Gegarandeerd dat je dan ontspannen weer naar huis gaat. Welke achtbaan kies jij?

Stappen in de stad

Is het gewenste diploma eindelijk in de pocket, dan is een feestje wel op z'n plaats. En waar kun je beter uitgaan, dan in de grote steden? Na een hapje eten met je vrienden begint de avond pas goed. Lachen bij Comedytrain en karaoke in Jazzcafé Casablanca, dat is wat je te wachten staat in Amsterdam. En dan barst het feest pas echt los. Voetjes van de vloer in de luxe club Jimmy Woo of in de Melkweg of het bekende Paradiso. Een onvergetelijke nacht in Amsterdam.

Festivals

Ook deze zomer zit weer vol leuke festivals. Vind een festival in de buurt en ga los op je favoriete muziek.

Zonnebaden

Samen met vrienden een dagje aan het strand. Dat is toch wel het ultieme genieten! Broodje, biertje en borrelnootjes mee en met een beetje zon is de dag compleet. Maar waar vind je nu die ultieme chillplek, het lekkerste strandgevoel? Dan zijn de populaire badplaatsen natuurlijk altijd een goede keuze. Relaxen in Bloemendaal bij Bloomingdale aan zee. En natuurlijk is een dagje naar Scheveningen ook altijd geslaagd. Kijk voor meer ideeën: Zomerse dagen aan het water.

Een leuke dag gehad met je vrienden? Maak dan zelf een magazine met de mooiste foto's.

Laatst gewijzigd: 2012-06-28 14:14:53 · Gepubliceerd: 13 juni 2012 - 2157