Wat te doen tuinen in Friesland

9 artikelen en reportages tuinen in friesland

Als een koning naar Leeuwarden

leeuwarden, Friesland  -  Leeuwarden, niet slechts een provinciaal hoofdstadje, maar een stad met een koninklijk tintje. Ontdek het zelf!

Een gezellig dagje uit!

Op vakantie in Friesland

leeuwarden, Friesland  -  Vakantie in Friesland? Neem het handige boekje van DagjeWeg.NL mee, met alle tips van Friesland!

Vier een kleurrijk weekend in de tuin

archief faan, Friesland  -  Geniet van de schilderachtige borders in de Zonnige Tuin van Ton in De Veenhoop. Eén van de laatste Open Tuinweekenden in Fryslan.

Dans de theekransdans

archief leeuwarden, Friesland  -  Prinsesjes dragen mooie jurken en prinsesjes drinken graag thee! In de Prinsentuin in Leeuwarden staat het theeservies te wachten op alle grote en kleine prinsessen, en ja ook voor prinsjes. Hemelvaartsdag is Princessedag !

Huis & Tuinbeurs 2009

archief leeuwarden, Friesland  -  Huis & Tuin staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Publiekstrekker is de ECO IGLO. Bezoek de Huis & Tuinbeurs!

Win 2 tickets voor de expositie 'Asjemenou!' in Het Noordbrabants Museum

prijsvraag Wat hebben Loeki de Leeuw, de flippo en patatje kapsalon gemeen? De familietentoonstelling Asjemenou! in Het Noordbrabants Museum vertelt aan de hand van maar liefst 100 voorwerpen - geselecteerd door Volkskrant - het verhaal van de naoorlogse Nederlandse...