Wat te doen tuinen in Friesland

8 artikelen en reportages tuinen in friesland

Als een koning naar Leeuwarden

leeuwarden, Friesland  -  Leeuwarden, niet slechts een provinciaal hoofdstadje, maar een stad met een koninklijk tintje. Ontdek het zelf!

Op vakantie in Friesland

leeuwarden, Friesland  -  Vakantie in Friesland? Neem het handige boekje van DagjeWeg.NL mee, met alle tips van Friesland!

Vier een kleurrijk weekend in de tuin

archief faan, Friesland  -  Geniet van de schilderachtige borders in de Zonnige Tuin van Ton in De Veenhoop. Eén van de laatste Open Tuinweekenden in Fryslan.

Dans de theekransdans

archief leeuwarden, Friesland  -  Prinsesjes dragen mooie jurken en prinsesjes drinken graag thee! In de Prinsentuin in Leeuwarden staat het theeservies te wachten op alle grote en kleine prinsessen, en ja ook voor prinsjes. Hemelvaartsdag is Princessedag !

Huis & Tuinbeurs 2009

archief leeuwarden, Friesland  -  Huis & Tuin staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Publiekstrekker is de ECO IGLO. Bezoek de Huis & Tuinbeurs!

Win vrijkaartjes voor Batavialand in Lelystad

prijsvraag Batavialand is dé plek in Nederland waar je voelt hoe we door de eeuwen heen samenwerken met de zee. Stap in de wereld van land ontginnen en bodemvondsten, ervaar hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen en ontdek hoe ons maritiem verleden de wortels van de...