Tips van de redactie

Uittipsculinair in Limburg

Bourgondisch genieten in Gulpen

gulpen, Limburg  -  Drankje hier, hapje daar en je natuurlijk vergapen aan het prachtige Limburgse landschap. Kom bourgondisch genieten in Gulpen!

Culinair genieten in Maastricht

maastricht, Limburg  -  Schuif aan bij de tiende editie van Maastricht aan Tafel en geniet van allerlei culinaire hoogtepunten.

Diner en drankje voor het goede doel

maastricht, Limburg  -  Smakelijk dineren of chillen aan de bar. Ga aan tafel in Maastricht en help een kind in een derdewereldland aan een maaltijd.

Hapje zoervleis of preskop?

maastricht, Limburg  -  Het weekend mogen we onszelf verwennen met lekkere hapjes en drankjes. En laat het nou in Maastricht vol staan met lekkers!

Smakelijk eten in Maastricht

maastricht, Limburg  -  Ga deze week een avondje uit eten in Maastricht. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een kind in de Derde Wereld.

Nóg meer feest op 25e Preuvenemint

maastricht, Limburg  -  Proef de culinaire hoogstandjes van gerenommeerde restaurants in het grootste openlucht restaurant ter wereld! In Maastricht vindt van 24 tot en met 27 augustus voor de 25e keer het Preuvenemint plaats. Een vierdaags culinair festijn op het...

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...