Motorcycle Event

Op deze site kunt u alle info vinden over het Motorcycle Event. |  
Redactioneel door

3 februari 2005 Leiden, Limburg In januari is het evenement al in Zwolle geweest, maar op 19 en 20 februari kunt u ook nog naar dit evenement toe: Motorcycle Event. In de Groenoordhallen kunnen motorliefhebbers naar alle lust rondstruinen op zoek naar onderdelen, andere motors aanschouwen of gewoon gezellig kletsen met de vele standhouders.

Het evenement

Het Motorcycle Event is bedoeld voor een groot, geïnteresseerd en doelgericht publiek. De beurs biedt vele standhouders aan, met allen een eigen vakgebied. Een divers aanbod van producten en diensten, allemaal op het gebied van de motor. Er is ook sportief vermaak en een gezellige sfeer. Er zijn maar liefst 150 bedrijven vertegenwoordigd. Er zijn verschillende exposanten, waarvan importeurs en dealers van nieuwe en gebruikte motors voor iedere type motorrijder. Maar ook kleding, accessoires, verzekeringen, vakanties, helmen en onderdelen zijn aanwezig. Een aantal namen van bedrijven die er zullen zijn; Oude Monnink, TT Motoren, Suzuki Nederland, BMW Motor Centre Twente, Eurol, Ten Kate Motoren, Schuring Tourmasters, Six Center Motoren.

Wat te doen

Er worden op het evenement tal van activiteiten georganiseerd. Er zal een spectaculaire modeshow te zien zijn met verschillende kledinglijnen en accessoires. Er zijn verlotingen, interviews en je kunt je er zelfs laten bodypainten!. Arjan Brouwer zal aanwezig zijn om verslag te doen over Parijs-Dakar, er is een mini-bike parcour, trial demonstraties en een spectaculaire steile wand. En als laatste zal er een special pitstraat worden gemaakt waar verschillenden nationale racingteams zich aan het publiek presenteren.Op zaterdag 19 en zondag 20 februari kunt u van 10:00 tot 18:00 uur genieten van dit evenement. De kosten voor volwassenen zijn 8 euro per persoon en voor de kinderen tot en met 12 jaar 4 euro.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-02-03 18:10:38 - 1206