Bloemen in alle soorten en maten

Kijk hier voor het volledige programma tijdens de Holland Flower Beurs. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Een week genieten van de bloemen op het holland flower festival

14 februari 2005 Zwaagdijk, Noord-Holland Een bloementuin, de agri-beurs en de 'Ontdek-en-Doe' beurs. Holland Flowers Festival in de Greenery Hallen te Zwaagdijk-Oost staat ook dit jaar bol van de verschillende soorten bloemen en planten. Van 15 tot en met twintig februari komen consument en producent op de 72e editie van de internationale bloemententoonstelling bijeen voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van trend en techniek.

Thema’s

De bloementuin van Holland Flowers Festival staat dit jaar helemaal in het teken van twee thema’s: 'Say no to routine' en 'There's more to explore'. De uitgangspunten daarbij zijn Fascinatie voor de natuur en nonchalante combinaties tussen materiaal en bloem. De thema’s ‘Say no to routine’ en ‘There’s more to explore’ hebben vorm gekregen in nieuwe toepassingen van de bolbloem. Een schoen, een emmer, en zelfs die oude pollepel kan een tijdelijke vaas zijn. Laat uw zintuigen prikkelen door verrassende combinaties. Er is weer plaats voor ambachtelijk handwerk. Gevlochten, geknoopt, of met de hand gesneden: het is weer helemaal in.

Ontdekken

Holland Flowers festival heeft een bijzondere beurs ontwikkeld: de ‘Ontdek-en-Doe’ beurs. Uniek is dat de bezoeker de mogelijkheid heeft om de handen uit de mouwen te steken en deel te nemen aan diverse activiteiten. De geselecteerde stands bieden een reeks van producten, demonstraties en workshops. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van bloemendecoratie en doe mee met een workshop bloemschikken. Ook is het mogelijk om alles te weten te komen over de nieuwste woontrends en kan de bezoeker culinaire adviezen krijgen. Kinderen zijn tijdens het Holland Flowers Festival meer dan welkom. Speciaal voor hen is er een activiteitenprogramma samengesteld.

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-02-14 18:48:03 - 1823