Efteling breidt uit met nieuw vakantiepark Bosrijk

Klaas Vaak zorgt met zijn slaapzand voor een goede nachtrust in Bosrijk

Nieuws door

archief oud artikel 18 september 2008 Kaatsheuvel, Noord-Brabant Efteling breidt uit met het nieuwe vakantiepark Bosrijk. De eerste duizend gasten zullen 11 december 2009 hun intrek nemen in de sprookjesachtige huisjes en appartementen.

Dit jaar wordt er begonnen met de bouw van het vakantiepark. Bosrijk grenst aan de Efteling, waardoor de gasten hun verblijf kunnen combineren met de onbeperkte toegang tot het attractiepark. Daarnaast biedt de Efteling speciale ontbijtochtenden met sprookjesvrienden of avonden waarbij een gedeelte van de Efteling alleen toegankelijk is voor de gasten van Bosrijk.

De appartementen en vakantiehuisjes zijn geschikt voor vier, zes of acht personen. Naast de gastenverblijven is er ook een Grand Cafe en een overdekte waterspeelplaats voor kinderen. De eetgelegenheid en het zwembad bevinden zich in twee grote fantasierijke gebouwen, die geheel naar het thema Klaas Vaak zijn ingericht. De gasten kunnen ook gebruik maken van Theater de Efteling en het golfpark, maar deze zijn in tegenstelling tot het attractiepark niet bij de prijs inbegrepen. Bosrijk ligt, zoals de naam al aangeeft, in een bosrijke omgeving. In het bos zijn allerlei activiteiten te doen. Als de kinderen na een lange dag spelen in het sprookjesbos, de Vliegende Hollander of de Python moe zijn, komt het zandmannetje langs met zijn magische slaapzand. Het is net een sprookje!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 18 september 2008 - 1996

Dit past bij 'Efteling breidt uit met nieuw vakantiepark Bosrijk'