Simsaland populairste uitje

Nieuw speelpark bovenaan de top 1.829

Nieuws door

archief oud artikel 30 september 2008 Ede, Gelderland De maand september is bijna voorbij. Tijd om te kijken welke uitjes het meest bekeken zijn door de bezoekers van DagjeWeg.NL.

Bovenaan de top staat Simsaland met 1.000 bezoekers. Het sprookjesachtige speelparadijs bestaat pas sinds juli dit jaar. "Geweldig! Dit is erg positief", reageert bedrijfsleidster Margo Botterblom van Simsaland. Zij weet niet hoe het komt dat Simsaland het zó goed doet op DagjeWeg.NL. "Het is nieuw. Ik denk dat mensen willen weten wat Simsaland precies is en dan de pagina gaan lezen. Simsaland is daarnaast uniek in zijn soort."

Geweldig! Dit is erg positief

Achter Simsaland staat de Baantjer Speurtocht Amsterdam, goed voor bijna 1.000 bezoekers. Tarzan de musical doet het met 900 lezers zeker niet slecht. Andere populaire uitjes in de top 10 zijn onder meer Action Outdoor, de workshop smartlappen zingen (met cd opname), zeilen naar het forteiland Pampus, Wunderland Kalkar, het GPS-spel City Games, Sauna de Heuvelrug en tenslotte de ontmoetingsreis in Breda.

Grootste daler is Dolfinarium Harderwijk. De afgelopen maanden stond dit uitje continu op de eerste plaats. Nu moet Dolfinarium het doen met een zeventiende plaats en 550 bezoekers. Zal het de komende maand iets beter gaan met de springende dolfijnen?

1. Simsaland
2. Baantjer Speurtocht Amsterdam
3. Tarzan de musical
4. Action Outdoor
5. Workshop smartlappen zingen met cd opname
6. Zeiland naar het oude forteiland Pampus
7. Wunderland Kalkar
8. City Games - GPS-spel Utrecht
9. Sauna de Heuvelrug
10. Ontmoetingsreis in Breda
11. Railz Miniworld
12. Oude Ambachten en Speelgoedmuseum
13. Landal Het Vennenbos Subtropisch Waterparadijs
14. Chinese rivierboten
15. Good Event Store
>> Klik hier voor het volledige overzicht

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2008-09-30 14:47:50 - 647

Dit past bij 'Simsaland populairste uitje'

1 reactie