1

Engelen zijn hot!

De tentoonstelling 'Allemaal Engelen' wordt wegens succes verlengd

Lees de recensie over 'Allemaal Engelen'! Nieuws door

archief oud artikel 8 januari 2009 Utrecht, Utrecht Al 50.000 mensen bezochten de expositie 'Allemaal Engelen' in het Catharijneconvent. De bijzondere tentoonstelling is begin oktober geopend. Wie de engelen van Utrecht nog wil zien, krijgt nu een maandje extra de tijd. 'Allemaal Engelen' is verlengd tot en met 22 februari.

De tentoonstelling 'Allemaal Engelen' laat allerlei verschillende soorten engelen zien. De prachtige oudtestamentische schilderijen, waarin engelen een hoofdrol spelen, maar ook sexy engelen. Het is volgens onze redacteur Henk Meijer; "een verademing om eens andere engelen tegen te komen dan kindergezichtjes met wapperende vleugels." Woordvoerster Billie-Jo Krul is erg blij met de enthousiaste toeloop. "Normaal krijgen we bij een grote tentoonstelling ongeveer 10.000 bezoekers per maand. Maar nu hebben we al 50.000 bezoekers gehad, terwijl de expositie pas vanaf oktober te zien is." Het was nog even de vraag of ze de tentoonstelling konden verlengen omdat het Catharijneconvent veel voorwerpen in bruikleen heeft. "Gelukkig was het geen probleem", zegt Billie-Jo over het feit dat ze alle spullen nog een maandje extra mogen lenen.

Een van de DagjeWeg.NL-bezoekers liet een reactie achter op onze website over de tentoonstelling. "Ik was op de opening van Allemaal Engelen, en het is inderdaad een hele leuke tentoonstelling. De foto's waar over wordt gesproken komen trouwens op www.allemaalengelen.nl en dan bij bezoekersfoto's. Echt grappig om te kijken", schreef Wouter ons. Wilt u weten wat onze redacteur Henk Meijer nog meer van de tentoonstelling vond? Klik dan hier.

Tijdens de verlening met korting naar het Catharijneconvent? Vanaf volgende week is de kortingsbon, die van 26 januari tot en met 22 februari geldig is, te vinden op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 8 januari 2009 - 656