Weg dit weekend

Dagjes tortellen

Tortelduifjes? Lees hier het volledige DagjeWeg.NL Valentijnoverzicht! Redactioneel door

archief oud artikel 11 februari 2009 DagjeWeg.NL brengt uw zwijmelweekend tot een hoogtepunt. Vanaf vrijdag kunt u naar hartelust muzikaal tortellen, culinair tortellen en cultureel tortellen. Cupido heeft met dit weekendartikel zijn 'dodelijke' pijlen afgeschoten. Zij die niet willen tortellen, hoeven niet te vrezen voor hun zuurverdiende weekend. Er zijn genoeg alternatieven!

Valentijndag

  • Lenny Kuhr wakkert het Valentijnvuur nog maar wat sterker aan. De 59-jarige zangeres staat zaterdag 14 februari totaal 'verliefd' op de planken van Theater aan de Schie in Schiedam. Met '40 jaar verliefd' blikt Lenny Kuhr terug op haar leven en zingt ze de veertig mooiste en meest kenmerkende nummers uit haar carrière. Deze muzikale reis laat u gegarandeerd zwijmelen. Reserveren doet u hier.

    De Troubadour

  • Tortelduifjes, bij Smaak in Utrecht hebben ze een prachtig Valentijnsdagarrangement! Smaak organiseert op Valentijnsdag namelijk een bonbonworkshop, gevolgd door een romantisch diner. Jullie maken in een uur tijd verschillende soorten bonbons, waarvan jullie achteraf lekker samen kunnen genieten. Na de workshop is het tafelen geblazen, met een luxe drie gangenmenu en een heerlijk glaasje prosecco. Kosten: € 165,- per koppel.
  • Spannend! Durft u het? Chocolade en erotiek combineren? Bij The Chocolate Bar in Nijmegen zijn ze ervaren en leren ze u de kneepjes van het chocoladevak. In een workshop maakt u exotische cacaoproducten en erotische bonbons. Natuurlijk krijgt u ook het recept voor de bonbons en de handleiding om thuis met chocolade te werken mee.
  • Maak een intiem torteldagje compleet met de zwoele, romantische Valentijn Dinnershow in het Prinses Theater in Rotterdam. Het theater geef u zaterdag 14 februari een bijzonder warm welkom. Niet alleen een overheerlijk diner moet bijdragen aan een onvergetelijke avond; ook de zalige amuses en de bijzondere Valentijnshow 'Hotel D'Amour' zorgen voor een Valentijnsdag die in het geheugen gegrift blijft staan.
Nog meer ideeën nodig? Bekijk dan de Valentijnskalender van DagjeWeg.NL of het grote DagjeWeg.NL Valentijnsoverzicht!

TIP! DagjeWeg.NL sliep in de 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' De Pauwenhof. Het is een droomwereld, verscholen in het hart van Nijmegen. In het Valentijnsweekend heeft De Pauwenhof nog plek voor twee tortelduifjes. Wees er snel bij!

Huishoudbeurs

Yes..., het is weer zover. De Huishoudbeurs, het evenement waar heel vrouwelijk Nederland op heeft gewacht, begint 14 februari. Ongeveer 450 exposanten en ruim 50.000 vierkante meter beursoppervlak brengen u de nieuwste trends op het gebied van mode, verzorging, culinair, wonen en vrije tijd. In de Amsterdam RAI worden alle zintuigen geprikkeld. Het ultieme vriendinnenfeest kent onder meer metamorfoses, creatieve workshops, interieuradvies en optredens van bekende artiesten. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, trends, handige tips en leuke koopjes te vinden. Bestel hier snel uw kaarten. Met korting! Bekijk ook het programma per dag

Stef Bos '2009'

Laat u vrijdag 13 februari ontroeren in Schouwburg Cool in Heerhugowaard. Niemand minder dan kleinkunstenaar Stef Bos geeft met '2009' een meeslepend theaterconcert. Bij wie biggelen de tranen niet over de wangen als hij zijn prachtige, warme stem laat horen? Bestel uw kaarten.

'Papa', een klassieker

Amsterdam World

Zin in een pittige cocktail? Kom 14 en 15 februari naar Amsterdam World. Dit temperamentvolle wereldmuziekfestival staat bol van flamenco, musica mestiza, rumba Catalana, rap, salsa en alles daartussenin.

Modelbouwshow

Helemaal wild van modelbouw? De Modelbouwshow in de Zeelandhallen in Goes is uw uitvalsbasis. De drie hallen – met een oppervlakte van 14.000 vierkante meter! – staan boordenvol vormen van modelbouw. Nieuw tijdens de show: een Harley Davidson motorfietsmodel, schaal 1:3. Daarnaast is het wrak van de Titanic in kartonbouw te zien.

Laatst gewijzigd: 2014-05-07 16:30:26 · Gepubliceerd: 11 februari 2009 - 1401