1

Weg dit weekend

De leukste uitjes voor het weekend op een rijtje

Redactioneel door

archief oud artikel 27 maart 2009 Thuis blijven? Dat zit er dit weekend niet in. DagjeWeg.NL selecteert voor u de leukste, spannendste en meest aantrekkelijke uitstapjes. U hoeft alleen te kiezen. Lees het weekendartikel.

Supervlooi

Dat stoffige schilderij waar niemand aandacht aan schenkt, springt u in het oog. Achteraf blijkt het kunstwerk grote waarde te hebben. De droom van iedere verzamelaar, toch? Op Supervlooi in het WTC Expo in Leeuwarden wordt die droom misschien wel werkelijkheid. Rommel op 29 maart tussen duizenden tweedehands artikelen en vind dat ene object.

Kijkt u ook nog even in de UITkalender van DagjeWeg.NL? Hier staan nog veel meer activiteiten voor dit weekend die het bezoeken waard zijn.

AllergieBeurs

Last van supervlooien? Kom op 27 en 28 maart naar Ahoy Rotterdam voor de AllergieBeurs. Hier krijgt u antwoord op al uw vragen over allergie. Als u wilt, wordt u direct behandeld met het juiste zalfje. Dit jaar is er speciaal aandacht voor kinderen. Terwijl de kids zich vermaken in de voorlees- en knutselhoek luisteren ouders naar een lezing over allergie bij kinderen. de toegang voor de allerkleinsten is gratis! De kaarten kunt u bij de kassa van Ahoy afhalen.

Stap op de Step

U wilt vast meer bewegen. De landelijke 'opstepdag' biedt u 28 maart de mogelijkheid om dit op een laagdrempelige manier te doen. Stap op de Step! Op verschillende locaties in Nederland en België kunt u een recreatief tochtje steppen of aan een step try-out meedoen. Op de website van de Nederlandse Autoped Federatie vindt u een overzicht van alle 'opsteplocaties'.

FMX Fever

Salto’s, Backflips, Cliffhangers… Sportpaleis Ahoy in Rotterdam is op 28 en 29 maart het decor voor een ongekend spektakel: FMX Fever. De internationale top uit de Freestyle motorcross brengt u in extase met duizelingwekkend stunts vanaf een schans. Sommige motorrijders bereiken hoogtes tot wel 13 meter! Wilt u aanwezig zijn bij dit waanzinnige evenement? Boek hier uw tickets!

Voorproefje

Railz Miniworld jarig!

Het is feest bij Railz Miniworld. De Rotterdamse familieattractie bestaat twee jaar. Om dit te vieren, komt er op 28 en 29 maart in het centrum van Rotterdam een megagroot luchtkussen in de vorm van een trein. Het gevaarte is maar liefst 26 meter lang, 4 meter breed en 5 meter hoog! Alle kinderen tot 14 jaar mogen deze hindernisbaan veroveren. In het park zelf haalt conducteursclown Jasper de raarste capriolen uit en geeft directeur Marc van Buren een speciale presentatie over het ontstaan van de miniatuurwereld.

Lifestyle PLUS

Levensgenieters gaan van 26 tot en met 29 maart naar de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens Lifestyle PLUS wordt u vier dagen lang verwend met boeiende presentaties, spetterende shows en leerzame workshops. 200 standhouders inspireren u onder meer over vakanties, tuinartikelen, kleding en meubels. Als u even genoeg heeft van alle indrukken, kunt u van een kopje koffie met appelgebak genieten op één van de sfeervolle terrassen. Koop hier uw ticket!

U hoeft niet ver te zoeken om een leuke vakantie te vinden voor het gezin. Op DagjeWeg.NL vindt u een ideaal overzicht van de mooiste Nederlandse vakantieparken. In een spetterend park als Duinrell hoeven de kids zich niet vervelen.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 27 maart 2009 - 972

Dit past bij 'Weg dit weekend'

1 reactie