Nieuw wassen beeld voor Gerard Joling

Oude beeld leek niet meer op Joling

Bezoek het Madame Tussauds! Nieuws door

archief oud artikel 27 maart 2009 Amsterdam, Noord-Holland Presentator en zanger Gerard Joling krijgt een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds. Het verouderde beeld uit 1987 had nog maar weinig overeenkomsten met de Gerard van vlees en bloed.

Madame Tussauds laat weten dat zij niet om de populariteit van de volkszanger heen kunnen. "Zijn sterrendom is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en lijkt nog steeds geen piek bereikt te hebben", laat directeur Kees Klesman van Madame Tussauds Amsterdam vandaag weten.

Het is heel uniek dat er van Gerard voor de tweede keer een wassen beeld wordt gemaakt. Er staat de presentator van onder andere 'Sterren dansen op het ijs', 'Popstars' en 'Holland's got talent', nog een intensieve poseersessie te wachten. Op 1 april gaat hij hiervoor speciaal naar de Tussauds Studio's in Londen. Het is nog niet bekend waarneer het beeld weer te zien is in Amsterdam, maar wel waar Joling komt te staan. Zijn buren worden wereldsterren Justin Timberlake en Bob Marley.

Laatst gewijzigd: 2019-06-26 17:13:19 · Gepubliceerd: 27 maart 2009 - 398