1

Uit in Noord-Limburg

De leukste uitstapjes van Noord-Limburg op een rijtje!

Reportage door

archief oud artikel 3 november 2009 Venlo, Limburg Noord-Limburg is rustig en groen, maar er is genoeg te doen. Bezoek een museum in Venlo, bekijk cactussen in Reuver, ga spelen in Tegelen of drink een biertje bij Hertog Jan in Arcen!

Niet genoeg aan één dag om van Noord-Limburg te genieten? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek bijvoorbeeld een overnachting in het betaalbare Fletcher Hotel Rooland in Arcen. Of boek één van de comfortabele kamers in Bilderberg Hotel. Er zijn genoeg hotels in de omgeving van Venlo!

Nieuwsbrief special over Noord-Limburg.

Aanbevolen uitstapjes in Noord-LimburgUit in Noord-Limburg

Avontuur in Arcen

Ga op avontuur in Arcen! Cross in een buggy over het Limburgse Maaslandschap, geniet van het leven op een echte retroscooter of duik in de bossen om te paintballen.

Steenkolenmijn Valkenburg

Neerdalen in een echte kolenmijn is erg leuk. De groep krijgt eerst een film te zien over de wereld van de mijnwerkers. Daarna daalt de groep onder leiding van een oud-mijnwerker af in de mijn.

Thermaalbad Arcen

Proefboringen eind jaren tachtig maakten duidelijk dat zich op Klein Vink bij het Noord-Limburgse Arcen een heilzame bron bevond. Het thermaal-mineraalwater uit deze bron heeft een temperatuur van ongeveer 35 graden. De bezoekers kunnen in het thermaalbad diverse kuren ondergaan.
Bekijk alle uitstapjes in Limburg!

Laatst gewijzigd: 2023-09-12 14:17:08 · Gepubliceerd: 3 november 2009 - 17314

Dit past bij 'Uit in Noord-Limburg'

1 reactie