Nieuwsbrieven DagjeWeg.NL

Dagje uit geweest? Geef uw beoordeling en win 2 vrijkaarten
image
Groen natuur- speelparadijs voor avontuurlijke kids
In Klein Zwitserland willen zelfs papa en mama weer kind zijn!
TEGELEN - In de bossen van Tegelen ligt het groene speelpark Klein Zwitserland verscholen. Een heuvelachtig en bosrijk megaspeeltuin waar de fantasie van kinderen weer tot leven komt. Wie door de poort loopt van het natuurspeelbos voelt zich gelijk een ridder, prinses, of Robin Hood zelve! In Klein Zwitserland verlangen zelfs papa en mama terug naar hun kindertijd. Helemaal als ze de langste buisglijbaan van Europa in het vizier krijgen!

Hertog Jan kan er wat van
Rondleiding door brouwerij Hertog Jan is leerzaam, leuk en lekker
image
ARCEN -Het heerlijke bier dat uit de brouwerij in Arcen komt, heeft geen reclame nodig. Heel Nederland drinkt het en het werd vorig jaar nog uitgeroepen tot best gewaardeerde pilsmerk. Dat verbaast u wellicht niet, maar wat u misschien niet weet, is dat u de brouwerij van Hertog-Jan kunt bezoeken. Een aantal keer per dag krijgen groepen bezoekers een rondleiding door de kleine brouwerij. Zo'n bezoek is leerzaam, lekker en leuk.

image
Land tussen Maas en Rijn
Limburgs Museum is eyecatcher van de stad
VENLO -Het Limburgs Museum is de eyecatcher van de stad. Als een grote stadswal beschermt het museum het centrum van Venlo. Maar wat heeft de gemiddelde dagjestoerist nu te zoeken in het Limburgs Museum? DagjeWeg.NL nam de proef op de som en kwam niet bedrogen uit, maar zelfs enthousiast thuis!

Wonderlijke cactussen en reptielen
Prachtige tuin van Cactus en Reptielenhuis De Drakenwereld verrast
image
REUVER -Wel eens een Baardagaam gezien? Of een driekleureekhoorn? Bekijk ze in de prachtige tuin van Cactus en Reptielenhuis De Drakenwereld. Als je langs De Drakenwereld rijdt, lijkt het misschien alsof je een tuincentrum passeert. Vergis je niet: in De Drakenwereld is veel meer te zien dan dat. Rijdt het Cactus en Reptielenhuis niet voorbij, maar neem de moeite om het te bezoeken: je zult er geen spijt van hebben.

Dagjes Weg met korting!
Print zelf uw kortingsbon uit via DagjeWeg.NLKortingsbon
Op vakantie in Noord-Limburg
image
ARCEN - Dichtbij het rustige dorpje Arcen ligt Bungalowpark Klein Vink. De comfortable huisjes liggen in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen. Er zijn op het park genoeg sportieve activiteiten te doen, om vervolgens naar het nabij gelegen kuuroord Thermaalbad Arcen te gaan om te ontspannen.

Weekendje Toverland
image
SEVENUM - Een weekendje naar een gezellig pretpark? Denk eens aan Toverland in Sevenum. Hier worden superspannende attracties gecombineerd met actief klimmen, spelen en ravotten. Hotel Tulip Inn Sevenum ligt dichtbij dit leuke attractiepark! Dus boek snel een weekendje Toverland.

Shoppen in Maastricht
image
MAASTRICHT - De hoofstad van Limburg is zeker het bezoeken waard. De knusse straatjes en het centrum brengen altijd gezelligheid. Op dit moment biedt PharosReizen een driedaags shoparrangement aan voor maar € 99,-. Ontdek snel de leuke boetiekjes en winkeltjes in Maastricht!

Openluchtconcert Andréieu
image
MAASTRICHT - Wie houdt niet van de openluchtoptredens van Andréieu! Kras.nl organiseert een luxe weekend in Maastricht plus kaarten voor het openluchtoptreden van Andréieu. Er is nog plek op 11 en 12 juli. Boek snel dit heerlijke concertweekend!
image
De Locht
Streekmuseum Nationaal Asperge- en Champignonmuseum
HORTS-MELDERSLO - Streekmuseum De Locht, Nationaal Asperge- en Champignonmuseum geeft bezoekers informatie over twee typisch Limburgse agrarische producten. Ook zijn er historische voorwerpen te bezichtigen. Arrangementen als een asperge-excursie of een tocht door natuurgebied De Peel zijn eveneens mogelijk.
image
Kasteeltuinen Arcen
Slenteren door de tuinen van Arcen
ARCEN EN VELDEN - De Kasteeltuinen Arcen bestaat uit diverse soorten tuinen zoals het rosarium, hostavarentuin, water- en beeldentuin, lommerrijk, golftuin, casa verde, sfeertuinen, Italiaanse tuin, de Canyon, oosterse tuin, acertuin, groene vallei en de Rhododendrontuin. Het rosarium bestaat uit meer dan 20.000 rozen en 500 soorten. De water- en beeldentuin bestaat uit 7 vijvers.
image
Toverland
Uit met het hele gezin
SEVENUM - Heel het gezin kan zich vermaken van attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum. Omdat het park voor een groot gedeelte overdekt is, kan het ook goed in het winterhalfjaar bezocht worden. De topattracties van het park zijn de Woudracer, een bobsleebaan van 600 meter, en de Backstroke, een boomstambaan die bezoekers op een hoogte van 15 meter loslaat en dan uitmondt in een waterfestijn.
image
Het Aardbeienland
Geniet van de rode vitaminenbommetjes
HORST - In Het Aarbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van deze rode, vitaminenrijke vrucht hun lol op. In het park zijn onder andere een Aardbeienmuseum en een zelfplukveld te vinden. Ook kinderfeestjes en speciale arrangementen zijn mogelijk.
image
Paardenmelkerij 't Voske
Huifkartochten door het mooie Limburg
HORST - Paardenmelkerij 't Vö organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is. De tocht is te combineren met een kijkje op het bedrijf, waar paarden gemolken worden. Het is mogelijk om paardenmelk te proeven, en mee te nemen voor thuis!
Colofon en disclaimer:
De DagjeWeg.Nl E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.
© 2009 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.