Groepsaccommodaties steeds populairder

Flinke stijging van reserveringen in 2009

Groepsaccommodaties op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 10 november 2009 Consumenten boeken steeds vaker een groepsaccommodatie. Dat meldt Rob Ansen, directeur van het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG), vandaag. Het aantal reserveringen steeg in 2009 met ruim zestien procent vergeleken met het jaar daarvoor. De consument waardeert het aanbod van het CVG met gemiddeld een 8,1.

Oorzaken van de populairiteitstijging zijn de economische crisis en de kwaliteitsverbetering in de sector. "De recessie zorgt ervoor dat consumenten liever gezamenlijk een groepsaccommodatie boeken, en zodoende de kosten wat spreiden", vertelt Ansen. "Daarnaast doen veel groepsverblijven niet meer onder voor een 4-sterrenhotel, maar bieden wel de exclusiviteit waar je als familie- of vriendengroep, maar vaak ook als bedrijf naar op zoek bent. Luxe slaapkamers, keukens die van alle gemakken zijn voorzien, sport en spel op locatie. Dit alles maakt dat de klant graag bij ons reserveert."

DagjeWeg.NL onderstreept de populariteit van groepsverblijven en heeft daarom onlangs de rubriek 'Groepsaccommodaties' nieuw leven ingeblazen. Op de startpagina vindt u inmiddels al ruim twintig verblijven in Nederland, die de moeite van het reserveren waard zijn. Kies een prachtige groepsaccommodatie uit, zoek er wat leuke dagjes weg bij en u heeft gegarandeerd een top verblijf.

Laatst gewijzigd: 2022-01-24 16:00:39 · Gepubliceerd: 10 november 2009 - 459