Edwin Evers in Madame Tussauds

Eerste radio-dj als wassen beeld in museum

Madame Tussauds Nieuws door

19 januari 2010 bijgewerkt: 30 juli 2015 Edwin Evers krijgt een beeld in Madame Tussauds. Directeur van het museum, Kees Klesman, verraste de Radio 538-dj dinsdag in zijn ochtendshow met de mededeling.

Edwin Evers krijgt een wassen beeld in Tussauds ter ere van zijn tienjarig jubileum bij Radio 538. Volgens directeur Kees Klesman heeft hij een nieuwe dimensie gegeven aan het dj-schap sinds hij twaalf jaar geleden begon bij Veronica. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een radio-dj een eigen beeld krijgt. 'Ik ben zeer vereerd!' reageerde Edwin Evers enthousiast. Hij wist zelf van niets en belde de directeur over het wassen hoofd van Herman van Veen dat te koop staat. Collega's Rick van Velzen en Niels Hoogland waren wel op de hoogte. Volgens hen is het de eerste verrassing in een rij van honderd, ter gelegenheid van Evers' jubileum.

In Madame Tussauds wordt nog een mooie plek gezocht voor het nieuwe beeld, waar een echte dj-belevenis aan vast geplakt wordt. Op 28 januari heeft Evers de eerste afspraak voor het maken van zijn beeltenis. Daarna heeft hij nog een poseersessie in Londen, waarna het nog enkele maanden duurt voordat het beeld klaar is. Beluister hier het fragment van Radio 538.

Lees meer artikelen over Madame Tussauds op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 19 januari 2010 - 352