Evenementen op maat

De Ceremoniemeester |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Geef de organisatie uit handen aan een evenementenbureau

29 januari 2010 Feestje regelen? Schakel een evenementenbureau in en geniet van de lusten, zonder de lasten...

Of het om een jubileum, een congres of een familiedag gaat, de organisatie van een evenement vergt vaak nogal wat tijd. Dus laat het over aan de professional! Spetterende feesten met bekende artiesten of poldersporten op het platteland. Dit is slechts het topje van de evenementen-ijsberg. Leun lekker achterover en laat deze evenementenbureaus het perfecte bedrijfsfeest of familiedagje organiseren. 

Groots

Evenementenbureau De Ceremoniemeester

Groots uitpakken doe je met De Ceremoniemeester. Schuif de verantwoordelijkheid voor een bedrijfsfeest, een opening, jubileum, congres of een ander evenement gerust af op dit bureau. Een kleine greep uit hun aanbod. Gastvrijheid, gasten en gastronomie voeren de boventoon op het Galadiner. Optredens omlijsten deze stijlvolle gelegenheid, waar iedereen geniet van culinaire verrassingen. Deze diners worden in op verschillende locaties georganiseerd, voor groepen variërend van 50 tot 5.000 gasten. Bedrijfsfeesten kunnen op verschillende manieren ingevuld worden. Liever actief? Kies dan voor racen op circuit Zandvoort of een sportieve dag vol wateractiviteiten. De Ceremoniemeester verzorgt het van A tot Z.


Feesten met De Ceremoniemeester. Foto: Evenemententeam.nl

Team Out

Een vervelende baas of een collega waar je niet goed mee op kunt schieten. Wat doe je eraan? Team Out evenementen- en organisatiebureau organiseert bedrijfsuitjes die een hechte bedrijfscultuur stimuleren. Door met elkaar actief bezig te zijn, met bijvoorbeeld een workshop schermen, komen collega's dichterbij elkaar. Naast workshops organiseert dit bureau ook themafeesten en theaterdiners, waar een mysterieuze moord wordt opgelost. De evenementen worden van begin tot eind verzorgd, inclusief busvervoer en eventueel een overnachting. Team Out heeft veel ervaring met het organiseren van Beach Party's. Ga swingen op het strand tot in de vroege uurtjes met een cocktail in de hand. Team Out is de specialist in bedrijfsuitjes en themafeesten, dus waarom nog zelf regelen?

Sportief

Amstelsport

Heerlijk in de buitenlucht, op en rond de Amstel, staan overwerkte geesten en lichamen voor nieuwe uitdagingen. Bij Amstelsport wordt op een verantwoorde manier gesport in groepen van 5 tot 100 personen. Ga sloeproeien, boogschieten, vlotbouwen of discogolfen. Een dagje in de buitenlucht doet de gezondheid goed! Ooit gehoord van skiken? Bekijk het onderstaande filmpje en ontdek deze sport. Bij Amstelsport kan ook de geest tot rust komen door massage of yoga. De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd met verse ingrediënten. Gasten mogen zelf actief meewerken aan de bereiding van hun avondmaaltijd. Zelfs met slecht weer kun je de organisatie van een groepsuitje bij Amstelsport neerleggen.

Wat is skiken?

Valleisport - Boerensporten

Ga de boer op met Valleisport in Woudenberg. Scheuren op de tractor, heiningpaal slaan of racen op klompen. Wie is de opperboer van het gezelschap? In zomer en winter zijn groepen welkom op de boerderij. Kies een arrangement wat bij de groep past en sloof je uit als een echte boer. Na al die inspanning is een flinke maaltijd niet overbodig. Gelukkig staat de barbecue klaar om de agrariërs van de broodnodige energie te voorzien. Valleisport is voor groepen van 10 tot 60 personen. Kinderen jongeren dan 10 jaar kunnen niet deelnemen.

Ook leuk: Eventual Events

In de stad

Mister Rotterdam

Ontdek Rotterdam aan de hand van de professional: Mister Rotterdam. De expert op het gebied van groepsuitjes in Rotjeknor organiseert de dag van begin tot eind. At your service! Kies één van de vele activiteiten voor een dag om nooit te vergeten. Beleef een ware gangsterachtervolging In The Target waar Rotterdam het decor is van de virtuele misdaad. Spanning en sensatie gegarandeerd. Sightseeing, actie en gezelligheid wordt gecombineerd in de Discovery Game, een competitie die leidt langs de hotspots van Rotterdam. Het arrangement kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een wijnproeverij, een kroegentocht of een bezoek aan Holland Casino. Regel met Mister Rotterdam een waanzinnige dag in de stad.

Ook in Rotterdam:


De Erasmusbrug. Zwaan van Rotterdam. Foto: Wikipedia

Daten met ondernemers

Ondernemers worden vaak compleet opgeslokt door hun bedrijf en vergeten te ontspannen. Daar heeft ondernemersdate.nl dé oplossing voor gevonden. Lekker voetbal kijken en ondertussen netwerken met andere ondernemers? Ga op date en ontmoet mensen met dezelfde interesses. Terwijl de groep een taart maakt, een les duiken krijgt of geniet van een heerlijke diner wordt er volop genetwerkt. Dat is nog eens wat anders dan die eeuwige zakenborrels met dezelfde mensen! En wie weet bloeit er een prachtige ondernemersliefde op voor een blijvende samenwerking. Zin in een blind date? Ondernemersdate.nl!


Wijntje erbij? Foto: Flickr.com http://www.flickr.com/photos/magnera/ 

Beach Events

Voor een vakantiegevoel is eigenlijk  niets meer nodig dan zon, zee en strand. Werk met Beach Events aan teambuilding in het zoute water, terwijl de harde zeewind door je haren jaagt. Het strand aan de Noordzeekust is het terrein waar Beach Events sportieve en avontuurlijke uitjes organiseert voor bedrijven of particulieren. Frisbeeën op het strand hebben we allemaal wel eens gedaan, maar ooit Grieks katapult bouwen geprobeerd? Bundel de krachten en win het Siamees voetbal! Nieuwe uitdagingen liggen voor het oprapen op het strand van Beach Events.

Nog meer evenementenbureaus:

Vrijgezellenfeestje organiseren? Lees het artikel over vrijgezellenfeesten op DagjeWeg.NL! Lees ook het artikel over verrassende vergaderlocaties.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-04-21 17:06:25 · Gepubliceerd: 2010-01-27 12:31:03 - 1308