1

Geschikte groepsaccommodaties in Nederland

Stop uw zoektocht hier!

Groepsaccommodaties in Nederland Redactioneel door

archief oud artikel 1 februari 2010 Wat kan de zoektocht naar een geschikte groepsaccommodatie een bevalling zijn. Er zijn honderden verblijven in Nederland waar u een keuze uit kunt maken, de ene weer net iets luxer dan de andere. Het hoofd tolt van alle specificaties en voordat u aan de speurtocht begonnen bent, heeft u al hoofdpijn. Is het niet makkelijker als iemand anders die keuze voor u maakt?

Natuur

Groepsaccommodatie De Wildwal

De Wildwal in Lunteren is één van de groepsverblijven die gezegend is met een natuurlijke ligging, midden in het Lunterse Bos. De natuur is een heerlijke plek waar u elkaar kunt ontmoeten, in gezins-, familie-, of bedrijfsverband. Voor kinderen is de omgeving een oase van plezier, met speelvelden, toestellen en allerlei leuke activiteiten. Ouderen maken een heerlijke wandeling of fietstocht door het bos. Groepsaccommodatie De Wildwal biedt plaats aan groepen vanaf 15 t/m 190 personen.
Vraag een offerte aan voor een verblijf op Groepsaccommodatie De Wildwal


Voor kinderen is de omgeving bij De Wildwal een oase van plezier.

Vakantiecentrum De Wolfskuil

Verscholen tussen de bomen staan de drie grote groepsaccommodaties van Vakantiecentrum De Wolfskuil: De Repelaerhoeve, De Mowglihut en De Blokhut. Aan de bosrand geniet u met de familie, vriendengroep of vereniging van de frisse geur van het Overijsselse landschap, die u aanspoort om er op uit te trekken. Even geen inspiratie? Informeer naar de toffe arrangementen van De Wolfskuil, die u op locatie kunt doen. De Wolfskuil is overigens een uitstekende locatie voor liefhebbers van groepskamperen (vanaf tien personen).
Bekijk de prijzen en boek een verblijf in Vakantiecentrum De Wolfskuil

Sportief

Groepsaccommodaties Grunopark

Mensen kennen Het Grunopark vooral als organisator van actieve uitjes en spetterende feesten voor groepen. Maar wat velen niet weten, is dat het evenementenbureau in Harkstede ook overnachtingsmogelijkheden biedt. OK, de groepsaccommodatie is eenvoudig, maar voor sportievelingen een heerlijke plek om uit te rusten van een slopende dag. En het is een ideale locatie voor groepen die zelf willen koken. Andere mogelijkheid is overnachten in tenten op de kampeerplaats, of in het sporthotel, dat plaats biedt aan 45-50 personen.
Bekijk de prijzen en reserveer een slaapplaats in de groepsaccommodatie van Het Grunopark

Groepsaccommodaties Zeil- en surfschool Neptunus

Zeil- en surfschool Neptunus heeft drie gezellige groepsaccommodaties met evenzo gezellige namen: De Kerk, Het Dorpshuis en Het Huis. Vanuit de verblijven in Idskenhuizen kunnen gasten met bootjes de Friese wateren op, door prachtige natuur en langs mooie dorpjes. Neptunus wil altijd helpen bij het samenstellen van een leuk dagprogramma.
Bekijk de prijzen en kies uw verblijf in Idskenhuizen

Heerlijk met bootjes de Friese wateren op. Het kan bij Neptunes. Foto, flickr.com

Old school

Camping Brockhausen

Joehoe, heerlijk ouderwets kamperen! Op Camping Brockhausen krijgen kinderen tegen een klein bedrag een onvergetelijk verblijf. De schone camping ligt aan de rand van de Montferlandse bossen en heeft drie groepsterreinen. Kinderen hebben alle ruimte om te ravotten en ouderen lopen vanuit hun tent de bossen in voor een wandeling.
Bekijk de lage prijzen en ga lekker kamperen op Camping Brockhausen

Groepsaccommodatie de Jachtzaal

Wie voor een verblijf in Groepsaccommodatie de Jachtzaal kiest, gaat voor old school. Feit is namelijk dat u er helemaal alleen voor staat. Men moet zelf voor bedden- en linnengoed zorgen. Gelukkig is er een keuken aanwezig met een koelkast. Ondanks zijn karakter is de Jachtzaal een verblijf waar grote groepen graag overnachten.
Bekijk de prijzen en huur Groepsaccommodatie de Jachtzaal

Luxe

Groepsaccommodatie De Boerschop

Vijfsterrenaccommodatie de Boerschop is een prachtige hoeve, die bestaat uit drie karakteristieke Sallandse gebouwen: Boerderij Regge, Boerderij IJssel en Boerderij Vecht. In de adembenemende omgeving genieten gasten van een luxe verblijf, dankzij de geweldige voorzieningen van de accommodaties. Gasten kunnen de verblijven apart huren, maar het is ook mogelijk om de hele groepsaccommodatie te reserveren.
Bekijk de prijzen en boek uw luxe verblijf in Groepsaccommodatie De Boerschop

Recreatieboerderij de Waker

Vlak aan de Noordzee ligt Recreatieboerderij de Waker. Deze heerlijke groepsaccommodatie is de ideale locatie voor uw bedrijfs- of familie-uitje. Met de zee naast de deur en Hondsbossche Zeewering om de hoek biedt de omgeving u volop ontspanningsmogelijkheden. Na een weekend bent u heerlijk uitgewaaid.
Bekijk de prijzen en boek uw verblijf in Recreatieboerderij de Waker

De Hondsbossche Zeewering ligt bij Recreatieboerderij de Waker om de hoek. Foto, Wikipedia

Neem de gratis vakantiegidsen mee, als u met de groep er op uit wil. Op DagjeWeg.NL kunt u ze eenvoudig downloaden.

Nog meer groepsaccommodaties...

Speciaal: voor gehandicapten!

Vrijgezellenfeestje organiseren? Lees het artikel over vrijgezellenfeesten op DagjeWeg.NL! Lees ook het artikel over verrassende vergaderlocaties en evenementen op maat.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 1 februari 2010 - 1033