1

Gerlos: Nederland in het klein

Overdag skiën en 's avonds feesten

Nieuws door

archief oud artikel 10 februari 2010 Toerisme Drinken, feesten en skiën: in Gerlos gebeurt het allemaal. In dit wintersportgebied komt u gegarandeerd Nederlanders tegen!

Gerlos ligt in Oostenrijk, maar is eigenlijk een stukje Nederland buiten de grenzen. In de vele restaurants en cafés kunt u gewoon in het Nederlands praten. Het personeel is vaak Nederlandstalig. Ook in de hotels, pensions en op de skipistes komt u veel Nederlanders tegen. Gezellig!

Maar u komt natuurlijk om te skiën, snowboarden of langlaufen. Dat kan! Er zijn 51 banen met een pistelengte van 166 kilometer. De hele winter ligt er gegarandeerd sneeuw. Van december tot Pasen is het hier heerlijk vertoeven. Wintersport was nog nooit zo leuk!

De actuele sneeuwhoogte in: Gerlos

Er is voor iedereen wel wat leuks te doen in Gerlos. Houdt u niet van skiën of snowboarden? Geniet dan van de prachtige omgevingen, waar u heerlijk kunt wandelen. Daarnaast zijn er veel kleine winkeltjes met unieke spullen. Ook is het mogelijk om te tennissen, squashen, paragliden of nachtrodelen.

Er zijn een heleboel goede hotels in Gerlos. Wij raden het viersterrenhotel Gaspingerhof aan. Dit is een kasteel in het klein. Ook zijn er nog enkele andere viersterrenhotels in Gerlos, waar u na een dagje skiën ultiem kunt relaxen.

Boek snel een weekje Gerlos! Tot Pasen kunt u nog genieten van de sneeuw.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 februari 2010 - 293

Dit past bij 'Gerlos: Nederland in het klein'