1

De mooiste wintersportgebieden van februari 2010

Sneeuwzekere pistes? DagjeWeg.NL weet welke!

Nieuws door

archief oud artikel 15 februari 2010 Natuur Waar ligt op dit moment de meeste sneeuw? DagjeWeg.NL zet de beste wintersportplaatsen van februari 2010 op een rij.

Niet overal ligt sneeuw, en dat is erg jammer. Niets is erger dan een wintersportvakantie zonder sneeuw. Want eerlijk is eerlijk: naast skiën, langlaufen en snowboarden is er in een wintersportgebied weinig te doen voor de actieve vakantieganger.

Pradollano, Spanje

Op dit moment liggen er op een paar plaatsen veel sneeuw. Bijvoorbeeld in Pradollano. Op de bergen ligt een pak sneeuw met een hoogte van vier meter! Dat smelt voorlopig niet. Alle pistes zijn open. Pradollano is een dorpje in Andalusië in Spanje en wordt ook wel Sol Y Nieve genoemd: oftewel zon en sneeuw. Het dorp is ook enorm gezellig en heeft veel terrasjes. Boek direct een chalet »

Arabba, Italië

Ook een fijne locatie is Arabba. Hier ligt momenteel 3,8 meter sneeuw. De pistekwaliteit is zeer goed. Alle pistes en liften zijn open! Arabba ligt in de Dolomietenprovincie Belluno in Italie. Arabba is een rustig dorpje en is erg traditioneel. Het dorpjes is leuk voor een paar dagen wintersport. Boek direct een chalet »

Mölltal, Oostenrijk

Ook in het Oostenrijkse Mölltal ligt een lekker dik pak sneeuw. Op het moment van schrijven gaat het om een laag van 3,5 meter. Niet verkeerd! De pistes zijn allemaal open en de kwaliteit is goed. In het nabije Klagenfurt is het zeer goed overnachten, zoals in Paleis Hotel Landhaushof. Geniet van de sneeuw, van cultuur en van een heerlijke vakantie.

In maart 2010 plaatst DagjeWeg.NL weer een aantal nieuwe tips. De komende tijd houden wij voor jou de wintersportgebieden in de gaten! Wil je de laatste last-minutes bekijken? Ga dan naar de wintersportpagina op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 15 februari 2010 - 212

Dit past bij 'De mooiste wintersportgebieden van februari 2010'