1

Schitteren op de set

Nieuwe tentoonstelling Beeld en Geluid ontrafelt geheimen van tv-series

Beeld en Geluid experience Redactioneel door

archief oud artikel 16 februari 2010 Hilversum, Noord-Holland Opeens zit je midden in een achtervolging of een romantische scène...In de nieuwe tentoonstelling 'InScène' van Beeld en Geluid worden bezoekers naar de set van de Nederlandse televisieseries gelokt. Vanaf de bank wordt hartstochtelijk meegeleefd met de acteurs uit tv-series. Velen zitten aan de buis gekluisterd voor een aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden of SpangaS. Stap nu zelf achter de schermen en speel mee met bekende Nederlandse acteurs in je favoriete tv-serie!

Je hoort of ziet niets anders meer dan de mensen op het televisiescherm en slaakt een diepe zucht wanneer de eindtune klinkt. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar, die schrijvers, acteurs en regisseurs, dat je bijna niet kan wachten tot de volgende aflevering? Bekende Nederlandse acteurs nemen bezoekers van Beeld en Geluid in Hilversum mee in de wereld achter de tv-series. 'InScène' opent in zeven interactieve studios de deuren van de televisie.

Acteurs

Onder andere Maryam Hassouni, Marcel Musters, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp en Marc Marie Huijbregts voeren bezoekers mee langs alle genres van de tv-serie. Van sitcom tot ziekenhuisserie, beleef het allemaal zelf. Op die manier wordt op een leuke, interactieve manier duidelijk hoe een televisieserie écht overtuigend wordt. Stap binnen in een fictieve wereld en speel zelf mee in series als Flikken Maastricht, Dunya&Desie en GTST! Of kijk in Villa Drama naar series van toen en nu. Spring van de bank, zet de tv maar uit en schitter op de set van jouw lievelingsserie.

'InScène'
Beeld en Geluid Experience
19 februari tot en met 31 oktober 2010

Toegangsprijs: €14,- voor volwassenen en €8,- voor kinderen.
Naast de tijdelijke tentoonstelling 'InScène' heeft de Beeld en Geluid experience nog veel meer te bieden. Lees het in een reportage over Beeld en Geluid op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 16 februari 2010 - 1347