1

Caroline Tensen breekt pols

Presentatrice halsoverkop naar huis

Nieuws door

archief oud artikel 1 maart 2010 Showbizz De wintersportvakantie Van Caroline Tensen was helaas snel voorbij. Ze brak tijdens de wintersportvakantie haar pols.

Tensen maakte een smak op een skipiste in Serfaus in Oostenrijk. "Het valt gelukkig allemaal mee", vertelt ex-man Frank Wisse aan de Telegraaf. "Het gaat niet om een gecompliceerde breuk. Gipsje er omheen en gewoon weer doorgaan."

De bekende 45-jarige presentatrice moet vier weken met haar arm in het gips zitten. Haar manager denkt dat het ongeluk geen gevolgen heeft voor haar werk. "Het valt allemaal erg mee", zegt hij tegen persbureau Novum. Tensen is door haar reisgenoten teruggereden naar Nederland. Ze is sinds gisteren thuis. Ze hoefde geen gebruik te maken van een gipsvlucht.

Het is niet bekend of Tensen met gips op televisie te zien is. "Ik weet haar schema zo niet uit mijn hoofd", aldus de manager.

Ex-man Frank Wisse verbaast het niet dat Caroline onderuit is gegaan. "Dat krijg je op die leeftijd, hè", grapt Wisse.

Last-minute op wintersport? Kijk voor de grootste aanbiedingen op DagjeWeg.NL. Acht personen een week in een chalet in Tsjechië voor nog geen 351 euro!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 1 maart 2010 - 666

Dit past bij 'Caroline Tensen breekt pols'