1

Op de koffie bij Quinty en Loretta

Na negen jaar 'Koffietijd' weer terug op de buis

Nieuws door

archief oud artikel 5 april 2010 Showbizz Hilversum, Noord-Holland Zwart, met een wolkje melk of met drie scheppen suiker. Hoe je het ook drinkt; met het programma Koffietijd op de achtergrond smaakt een bakje koffie op z'n best! Vanaf maandag 5 april is de eerste aflevering van het gezellige programma weer op de buis.

Negen jaar geleden werd de laatste aflevering van Koffietijd vertoond. Nu kunnen we weer elke werkdag genieten van gezellige gasten en leuke gesprekken. Dit keer niet met Mireille Bekooij en Hans van Willenburg achter de keukentafel, maar met Quinty Trustfull en Loretta Schrijver als gastvrouwen. Zij presenteren de ochtendshow vanuit de Gouden Kooi-villa.

In de eerste aflevering komen Caroline Tensen, tuinman Lodewijk Hoekstra en Gordon even langswippen. Later in de week komen Jan Smit, Natasja Froger en Albert Verlinde op de koffie. En waar moet je het dan over hebben? Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn de onderwerpen voor tijdens de koffie.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 5 april 2010 - 366

Dit past bij 'Op de koffie bij Quinty en Loretta'