1

Gratis kaartjes en cadeautips voor Vaderdag

Met de mooiste verhalen over Zwolle, Hanzestad in hart en nieren

  Redactioneel door

archief oud artikel 17 juni 2010 Toerisme Zwolle, Overijssel Gratis kaartjes, stoere mannenuitjes en andere voordelen in deze nieuwste nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Elke week verstuurt DagjeWeg.NL deze nieuwsbrief, met reportages, voordelen en acties. Schrijf uzelf ook in: ontvang ook deze gratis nieuwsbrief!

 

Tweede kaartje gratis
Bij twee pakken Friesche Vlag Vla
DAGJE UIT - Friesche Vlag maakt het héél voordelig om met je familie een heerlijk dagje uit te beleven! Koop 2 actiepakken vla van Friesche Vlag, plak de streepjescodes op de spaarkaart en krijg een 2e entreekaartje voor één van de 11 deelnemende parken helemaal gratis! Kijk op het pak of op www.frieschevlag.nl voor de deelnemende parken.
 
Cadeautips voor Vaderdag
De leukste cadeautjes voor 20 juni
VADERDAG - Op 20 juni is het weer Vaderdag. DagjeWeg.NL zocht wat heuse mannencadeaus bij elkaar, zodat vader de man ook dit jaar blij verrast is.
 

Waanzinnig Zakelijk Walibi World
Veertig attracties voor het ideale bedrijfsuitje
DAGJE UIT - Walibi World biedt met meer dan veertig attracties en shows het ideale bedrijfsuitje. Zijn jullie er klaar voor?
 

Op expeditie in Zwolle
Ecodrome combineert plezier met educatie
image
ZWOLLE - Wie wel eens met de trein vanaf Zwolle reist komt langs een vreemd uitziend gebouw. Benieuwd wat er hier zich afspeelt? DagjeWeg.NL stapte de deuren van Ecodrome binnen en beleefde een spannende expeditie!
 

Hanzestad in hart en nieren
Wandeling door het hart van Zwolle
image
ZWOLLE - Zwolle, de stad van de Blauwvingers. Geen idee wie dat zijn? Ga dan mee op ontdekkingstocht door deze prachtige Hanzestad. Van kunst en cultuur tot Zwolse balletjes. In Zwolle wordt de toerist aangenaam verrast.
 
Provinciemuseum met internationale allure
Museum De Fundatie in Zwolle biedt een uitgebreide collectie
ZWOLLE - Museum De Fundatie weerspiegelt van 6 juni tot en met 29 augustus het wonderlijke brein van de Vlaamse theatermaker en beeldend kunstenaar Jan Fabre.
 
Zwoele Zwolse kinderuitjes
Kinderboerderijen, ontdekkingstochten en lekker eten
ZWOLLE - Alle kinderen en ouders van Nederland opgelet: kom naar Zwolle voor de leukste kidsproof uitjes! Een kinderhand is gauw gevuld!
 
De nieuwste tentoonstellingen - Prikbord
Altijd de nieuwste tentoonstellingen in Nederland
image
TENTOONSTELLINGEN - Op DagjeWeg.NL staan altijd de nieuwste én mooiste tentoonstellingen van Nederland. Vereer één van deze tentoonstellingen met een bezoek.
 
tot 15% korting bij Walibi World

van € 28,50 voor € 24,25
 
 
BIDDINGHUIZEN - Geniet van spectaculaire attracties in Walibi World. Korting al vanaf 10%.

Win kaartjes voor Paleis het Loo
 
 
APELDOORN - Een sprookje in Apeldoorn: dat is Paleis het Loo. In het paleis is een prachtige museumcollectie te bezichtigen. Achter het paleis liggen de strakke en symetrische tuinen. DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg!
 
 
Win een VIP-tafel bij Crazy piano's
 
 
HOORN - De beste hits, begeleid op knalrode vleugels, een drummer en uiteraard de Crazy pianisten. Win een VIP-tafel bij Crazy Piano's.
 
Win het boekje Kidsproof Weekendje Weg
 
 
KIDSPROOF - Win het boekje Kidsproof Weekendje Weg en ga kidsproof op reis!
 
Poppen- en Berenbeurs
 
 
ROTTERDRAM - Wie speelde er vroeger niet mee? Poppen en beren: ze zijn nog steeds prachtig! Win kaarten voor de Poppen- en Berenbeurs in Rotterdam.
 
Cadeautip!
 
2 Ervaringen op grote hoogte!
 
 
OVERNACHTEN - Ervaar een spectaculaire overnachting in de Koperen Hoogte: een voormalige watertoren uit 1932. Geniet eerst van een viergangenmenu in het draaiende restaurant La Tour en slaap daarna een nachtje in een luxe hotelkamer met stoomcabine en bubbelbad.
 
Nog veel meer ticket deals zijn te vinden op DagjeWeg.NL Korting & Tickets.
Kortingsbonnen
Kortingsbon van de week: Speelstad Oranje
DagjeWeg.NL heeft heel veel kortingsbonnen die u gratis kan gebruiken. Hoe? Simpel:
  1. Klik op de kortingsbon die u wilt gebruiken.
  2. Vul het inschrijfformulier in. DagjeWeg.NL kan daardoor deze service in stand houden.
  3. Print de kortingsbon uit.
  4. Prettige dag!
Speelstad Oranje


Colofon en voorwaarden:
De DagjeWeg.Nl E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.
© 2010 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.

Inschrijven op de DagjeWeg.NL nieuwsbrief

Laatst gewijzigd: 2012-06-11 13:46:55 · Gepubliceerd: 2010-06-17 17:37:12 - 2063

Dit past bij 'Gratis kaartjes en cadeautips voor Vaderdag'