Ontdek het nieuwe Slagharen

Beste grote attractiepark heeft veel te bieden

Attractiepark Slagharen   Redactioneel door

7 juli 2010 Toerisme Slagharen, Overijssel In Attractie- & Vakantiepark Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude en ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of houd je adem in en duik 20.000 mijlen onder zee met de nieuwe 4D-film TurtleVision.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen, voorheen Ponypark Slagharen, is in 1963 opgericht door de winkelier Henk Bemboom. De aankoop van een stuk landbouwgrond en de bouw van een aantal vakantiehuisjes vormden de start van een zeer succesvol familiebedrijf. Wat ooit begon als een ponypark groeide snel uit tot één van de meest complete attractieparken van Europa. Het park zette de uitbreiding verder in en kreeg steeds meer en grotere attracties wat Bemboom in de jaren zeventig deed beslissen een all-in entreeprijs in te voeren. Hiermee was het recreatiepark de eerste van de wereld.

Lees meer over dit flexibele prijsbeleid

Dynamisch prijsbeleid

In de voetsporen van grondlegger en pionier Henk Bemboom hanteert Attractie- & Vakantiepark Slagharen, als eerste attractiepark ter wereld, een systeem van flexibele toegangsprijzen. De hoogte van de prijs wordt bepaald door bezetting, verwachte drukte en aantal dagen voor aankomst. De entreeprijzen lopen uiteen van € 12,50 tot € 24,50 per dag.

Beste Grote Attractiepark 2010

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is door de bezoekers van de toonaangevende reissite Zoover beloond met de titel ‘Beste Grote Attractiepark 2010'. De publieksprijs werd voor het eerst toegekend in de categorie voor attractieparken met meer dan 750.000 bezoekers per jaar. Zoover is een onafhankelijke vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties worden beoordeeld. Zoover is naast Nederland ook actief in een groot aantal andere landen, waaronder de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland en Frankrijk.

De pony's weer terug in Slagharen

De pony's zijn weer terug in Slagharen. In een speciaal ingerichte ponyweide kunnen kinderen naar hartelust knuffelen met de nieuwe vriendjes van Slagharen.

Nieuwe Nevada's

Is één dag niet genoeg om alles in het park te ontdekken? Blijf dan geheel in stijl slapen in de Nevada's. In deze nieuwe en luxe lodges kom je zeker helemaal tot rust van jouw avontuur. Na het grote succes van de nieuwe Yellowstone's en Nevada's is het aantal Nevada's uitgebreid met maar liefst 50 Nevada's. Deze zijn luxe ingericht, zijn maar liefst 65m2 groot en bieden plaats aan 6 personen. Boek snel een verblijf in Vakantiepark Slagharen!

Meer dan veertig attracties en shows

Ben jij er klaar voor om je grenzen te verleggen en ‘the thrills' op te zoeken? Kom dan snel en ga mee op expeditie door het Beste Grote Attractiepark van Nederland! Met meer dan veertig attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er veel te ontdekken voor jong en oud.

Laatst gewijzigd: 2023-05-25 14:13:49 · Gepubliceerd: 2010-07-01 09:39:15 - 4396