SAIL 2010 op de iPhone

Watersporten |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Overzicht van alle activiteiten en schepen

23 juli 2010 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Wat is er allemaal te doen tijdens SAIL Amsterdam 2010? Download de speciale iPhone-applicatie!

Update 9:30 uur: Dit bericht is achterhaald. Zojuist werd de redactie van DagjeWeg.NL door SAIL Amsterdam ingelicht over het volgende. De maker van de genoemde applicatie moet deze stopzetten, omdat hij de beeldrechten van Sail Amsterdam heeft geschaad. Deze applicatie is niet meer te downloaden. Sail Amsterdam is zelf bezig met een iPhone-applicatie, die waarschijnlijk volgende week beschikbaar is. Lees hier later meer over op DagjeWeg.NL.

In de applicatie is een overzicht van de deelnemende schepen te zien. Natuurlijk ontbreekt een landkaart niet, met daarop alle activiteiten in Amsterdam. De applicatie voor de hippe telefoon van Apple is gemaakt door Pim Stolk. Stolk is ook verantwoordelijk voor de applicatie iHaven Gek Op Water, met een overzicht van alle jachthavens in Nederland.

Eén nadeel: de applicatie SAIL 2010 kost 79 cent. Nogal duur voor informatie die ook gratis beschikbaar is op de website van SAIL 2010.

SAIL Amsterdam

SAIL Amsterdam 2005 trok 1,8 miljoen bezoekers, die het evenement goed waardeerden. Tijdens SAIL 2010 wordt de Sail-in Parade gehouden, waarin honderden historische boten over het IJ varen. Daarnaast is er een spectaculaire vuurwerkshow en kunnen kinderen piraten ontmoeten.

Netwerken?

Wie graag wil netwerken, kan ook naar SAIL Amsterdam 2010. Er opent namelijk een exclusieve businessclub voor de zakenwereld: de Amsterdam Harbour Club. Deze club is te vinden op de noordkant van het IJ in de voormalige STORK fabrieken. Zin in een onderonsje met collega's? Van 19 augustus tot 23 augustus is de businessclub geopend.

Dol op het water? Ontdek dan één van deze leuke wateruitjes!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-07-22 16:13:45 - 379