1

Ecodrome verwelkomt familie ringstaartmaki's

Zes Afrikaanse maki's in Zwolle

Expeditie Ecodrome Zwolle Nieuws door

archief oud artikel 22 juli 2010 Natuur Zwolle, Overijssel Expeditie Ecodrome in Zwolle heeft nieuwe bewoners. Een familie van zes Afrikaanse ringstaartmaki's betrekt een verblijf in het themapark. Vanaf morgen zijn de dieren voor bezoekers te zien.

Vanmiddag trok de hele familie ringstaartmaki's hun nieuwe verblijf binnen. Aan het hoofd van de groep staat vader Stevie en de dieren zijn afkomstig uit Kasteeltuinen Arcen. Hun verblijf is speciaal voor hen aangepast, zodat ze hier ook in de winter kunnen verblijven.

Afrikaanse diersoorten

Naar verwachting zijn de ringstaartmaki's vanaf vrijdag voor het publiek te zien. Het park verwacht met de maki's deze zomer enkele duizenden bezoekers extra te trekken. Ook laat Expeditie Ecodrome weten op termijn enkele andere Afrikaanse diersoorten in het park te verwelkomen.

Zwolle heeft nog veel meer te bieden, dus ga eens een weekendje weg!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 22 juli 2010 - 439

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Binnen enkele weken te bezoeken

Moederdag Hoedendag


Vier Moederdag in Kasteeltuinen Arcen. Geniet van diverse activiteiten, modekraampjes en modeshows waarin de meest prachtige hoeden getoond worden.

Klassiek in de Tuinen


Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door...