1

Man komt om op Tilburgse kermis

Nachtelijke bezoeker klimt op spookhuis en valt

Uit in Tilburg Nieuws door

archief oud artikel 23 juli 2010 Tilburg, Noord-Brabant Op de Tilburgse kermis is afgelopen nacht een man om het leven gekomen. In het holst van de nacht klom hij op een attractie, maar viel daar vanaf.

Voorbijgangers zagen de man het "Spuk" spookhuis beklimmen en riepen dat hij naar beneden moest komen. In plaats daarvan liep de man via de rails van de attractie het spookhuis in. Vervolgens hoorden getuigen een klap en bleek de man aan de achterkant naar beneden gevallen. Op het terrein waren nog een aantal politiemensen aanwezig. Pogingen om de man te reanimeren liepen op niets uit. Waarschijnlijk was de man op slag dood.

Het spookhuis staat tegenover de studio van KermisFM. Omdat de omgeving is afgezet, zendt het radiostation op een andere plaats uit. De politie onderzoekt vandaag wat er precies is gebeurd. Hoe lang de attractie dicht blijft is nog onbekend.

Grootste kermis

De Tilburgse kermis is de grootste kermis in de Benelux. Dit jaar staan er zo'n 240 attracties in de binnenstad van de Noord-Brabantse stad. De kermis duurt tien dagen en verwelkomt meer dan een miljoen bezoekers.

Op stap in Tilburg? DagjeWeg.NL kent de leukste uitjes!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 23 juli 2010 - 1374