Ook zin in Zand?

Almere viert feest op zand

Nieuws door

archief oud artikel 18 augustus 2010 Cultuur Almere, Flevoland Wanneer u naar buiten kijkt, heeft u misschien het idee dat de zomer voorbij is. Maar niets is minder waar! Het echte zomerfeest moet zelfs nog beginnen! Op zaterdag 21 augustus is het zover: Zand! In Almere natuurlijk!

Voor de derde keer op rij vindt op het strand van Almere het op-en-top Hollandse strandfestival Zand plaats. En ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om grote namen te contracteren. Onder meer Paul de Leeuw, Nick en Simon, VanVelzen, 3JS, Jurk! en Rowwen Heze geven acte de présence.

De presentatie van dit zomerse feestje is in goede handen bij Eddy Zoey (bekend van Take me out en The Phone) en Jeroen van Koningsbrugge (bekend van De Lama's en Jurk!). Het begint allemaal om 12:30 uur en eindigt rond middernacht.

Arrangementen

Gelukkig zijn er nog kaarten te koop: al vanaf 29,50 euro ben je erbij! Voor wie Zand in alle geuren, kleuren en smaken wil meemaken zijn er speciale arrangementen. Bijvoorbeeld het BBQ Arrangement: voor 44,50 euro kun je Paul de Leeuw met een hamburger in de hand horen zingen. Het Lounge Arrangement is zo mogelijk nog mooier: een eigen strandbed, persoonlijke bediening, een barbecue en allerlei drankjes. Daarvoor moet wel in de buidel getast worden: 124,50 euro per persoon. En dan is er ook nog het Bubbelbadarrangement: dertig minuten lang mag je op het podium in een hot tub zitten. Is dat gezellig of niet? De twee glazen champagne zijn bij de prijs inbegrepen: 99,00 euro voor z'n tweetjes.

Ben je enthousiast? Kijk dan voor meer informatie of het bestellen van kaarten op de site: www.strandfestivalzand.nl. Ongeacht wat voor weer het wordt: jij zomert zaterdag 21 augustus nog lekker even na. Alvast veel plezier!

Lees nog meer nieuws over Almere op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 18 augustus 2010 - 420

Dit past bij 'Ook zin in Zand?'