Loungen, swingen en chillen

Cafe Fout Rotterdam |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Op naar de Rotterdamse café's

15 september 2010 Trends Rotterdam, Zuid-Holland De muziek schalt uit de boxen, de hapjes en drankjes staan klaar. De Rotterdammers weten wel wat ze met hun vrije tijd moeten doen. Swingen op een smakeloos feest, loungen in de Soho Bar of bierdrinken voor een euro. In deze cafés geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Bij Bed Rotterdam – Bar, eten en Drinken vliegt de dag voorbij. Iedere moment van de dag heeft een eigen karakter én menukaart. Overdag kun je hier heerlijk lunchen en rustig bijkletsen met je tafelgenoot. Aan het begin van de avond komen er meerdere gangen op tafel en is de maag goed gevuld voor de avond. Want dan barst het feest pas echt los. Lekker swingen op de muziek! Wie er een compleet avondje van wil maken, kiest voor een luxe arrangement. Een limousine brengt de gasten naar BED, waar een uitgebreid driegangendiner klaar staat. Cocktailtje erbij en feesten tot in de late uurtjes.

Fout feesten

Is een tijgerprint jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en kom belachelijk fout lunchen, dineren en dansen bij Café Fout. Plof neer op de fluwelen rode bankjes en dein mee op de klanken van de echt foute muziek! Iedere eerste donderdag van de maand vier je het super foute feest. En natuurlijk kun je ook je eigen smakeloze feestje in Café Fout organiseren.

Jazzy

Dizzy Jazzcafé is sfeervol en verzorgt bijna iedere avond live muziek. Chillen met jazzmuziek op de achtergrond en een drankje in de hand, wat wil je nog meer? Iedere dag verzorgt Dizzy een lekkere lunch, waar je absoluut blij van wordt. En bij de borrel is er keuze uit nacho's met salsa saus, olijven, vlammetjes en natuurlijk het bittergarnituur. Met mooi weer smaakt alles beter op het binnenterras.

Studentenkroeg

Midden in het uitgaanscentrum van Rotterdam schalt 's avonds de muziek uit de boxen van café-restaurant Sorbonne. Deze kroeg is uitgebreid met een groot terras, waar zomers menig mens een wit biertje of wijntje nuttigt. Een uitgebreide lunch of diner staat hier ook binnen no time op tafel. Voor studenten is het hier helemaal feest, want op donderdag sluit je hier de beste studentendeals. En iedere vrijdag zijn de dames de baas, want dan is het Ladies Night. Kom maar halen die gratis cocktail!

Cocktail shaken

Shaken, stirred of strained? Bij Soho Bar maken ze de lekkerste cocktails. Vlei jezelf op één van de loungebanken en verbaas jezelf over het 'shaken' van de bartenders. Wil je zelf ook cocktails leren maken? Na een workshop van Soho zet je in een handomdraai een lekkere Tequila Sunrise of één van de andere klassiekers op de bar. Ook leuk: een workshop van Barista Italiano, over het geheim van Italiaanse koffie.

Benieuwd wat er nog meer te doen is in de havenstad? Alle uitjes in Rotterdam staan op DagjeWeg.NL. Boek een hotel in Rotterdam.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 19:10:13 · Gepubliceerd: 2010-09-09 16:09:13 - 8234