1

Cirque du Soleil presenteert nieuw spektakel

Première TOTEM in Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA Nieuws door

archief oud artikel 30 september 2010 Trends Amsterdam, Noord-Holland De Amsterdam ArenA is binnenkort het toneel van spannende acrobatiek en halsbrekende toeren op de trapeze. Beleef de Europese première van de nieuwe show van Cirque du Soleil: TOTEM.

Een enorme schildpad neemt het podium in tijdens de show TOTEM van Cirque du Soleil. Wanneer zijn schild verdwijnt komen amfibieën en vissen tot leven. Dit is nog maar het begin van een wervelende show over de evolutie van de mens. Door acrobatiek en visuele effecten reist de mens van amfibie tot een wezen met de ultieme wens om te kunnen vliegen. Op 7 oktober beleeft de show zijn Nederlandse première in de Amsterdam ArenA.

TOTEM

In de show spelen drie personages de hoofdrol: de Amerindische danser, de Scientist en de Tracker. Dansend met hoepels en jonglerend leiden zij de bezoekers door het verhaal. Voetjongleren, een romantisch schouwspel aan de trapeze en een spannende strijd aan de ringen. Ook deze nieuwe show belooft weer een groot spektakel.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 september 2010 - 1474