1

Het wintersportgevoel in Nederland

In polonaise naar de après-#skihut

Indoor skicentra in de buurt Redactioneel door

archief oud artikel 6 december 2010 Toerisme Ook een tikkeltje jaloers op al die wintersporters? Skiën en snowboarden om daarna feest te vieren in de après-skihut, terwijl wij in platte Nederland zitten... Maar niet getreurd! Ook in Nederland zijn leuke après-ski feesten en de indoor skicentra zorgen ook bij ons voor het ultieme wintersportgevoel.

Après-ski

Na een lange dag in de sneeuw is een après-ski party de perfecte afsluiter. We zijn dan wel niet in Oostenrijk, ook in Nederland zijn er après-ski hutten. Lekker borrelen, dansen en gek doen kan als geen ander in de Skihut in Rotterdam en de Drie Gezusters in Den Bosch. De Jägermeister smaakt bij Aspen Valley in Arnhem en in Café Danszing Après Ski in Odeklonje (Noord-Holland) overigens ook erg goed.

En... lossss!

Natuurlijk zijn er ook dit jaar verschillende après-ski feesten. Zo is er op 18 december in Oud Gastel een Mega Après-Ski Party. Zaterdag 19 maart 2011 wordt het helemaal een gekkenhuis: in Ahoy Rotterdam wordt dan het grootste après-ski feest ter wereld georganiseerd. Bij Go Après Ski gaat het dak er af! De artiesten zijn nog niet bekend, maar de kaartverkoop is inmiddels begonnen. De aftermovie Go Après Ski 2010 zorgt voor veel voorpret...

Aftermovie Go Après Ski 2010

Jammer genoeg heeft Nederland niet de bergen, sneeuwval en ski-liften van Oostenrijk. Gelukkig is daar de passende oplossing: indoor skicentra. Kleed je warm aan en op naar de skihal! Geniet van de winterpret op één van de drie pistes van SnowWorld Zoetermeer. De langste piste is 210 meter lang, met het bijbehorende dalingspercentage van 20 procent! Na alle inspanningen is het tijd om uit te puffen. Dit kan perfect bij de verschillende restaurants die SnowWorld Zoetermeer rijk is.

Indoor skicentra

  1.   SnowWorld Landgraaf
  2.   Indoor rollerpiste Rock Steady in Bussum
  3.   Sneeuwattractiepark Skidôme

Kom nog meer in de wintersportstemming. Luister onder het genot van Flügel, dé wintersportdrank bij uitstek, naar de Après-ski Radio. Lees ondertussen als opwarmertje de reportage van DagjeWeg.NL-redacteur Sifra Kriek. Zij trok de stoute (ski)schoenen aan en ging de piste op!

Laatst gewijzigd: 2013-07-26 11:05:00 · Gepubliceerd: 6 december 2010 - 768