1

Kerstvakantie met korting & lekker schaatsen!

Natuurijsbanen, films en lekker actief bezig zijn #kerstvakantie #schaatsen

Speel het spel en win korting! Redactioneel door

archief oud artikel 24 december 2010 Toerisme Wat is er nou leuker dan in de kerstvakantie met korting op stap?

Linkerschaduw
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Met korting naar Den Haag!

Wat is er nou leuker dan in de kerstvakantie met korting op stap? Speel het spel en krijg korting op Duinrell, Panorama Mesdag, Madurodam, SEA Life Scheveningen, Museon, Omniversum en Museum voor Communicatie. Den Haag heeft voor iedereen wat leuks in petto.

Schaatsen op een natuurijsbaan

De vorst houdt nog wel even aan in Nederland. Of er nu een Elfstedentocht komt of niet, deze natuurijsbanen zijn al open. Dus bind die schaatsen onder en test je schaatstechnieken in het mooie winterse landschap. Kijk voor een natuurijsbaan bij jou in de buurt in het volgende overzicht.

Schaatsen

Kerstvakantie in de bioscoop

De koude wintermaanden krijgen een warme gloed wanneer de kerstvakantie aanbreekt. Tijd voor leuke dingen! Maar het wordt pas echt warm, wanneer de deuren van de bioscoopzaal opengaan. Zak weg in de rode stoelen achter een grote bak popcorn en geniet van deze films.

Film

Kerstvakantie in de dierentuin

Het grote pak sneeuw voor de deur is een goed begin van de kerstvakantie. Snowboots aan, muts op je hoofd en geniet van een witte kerst. Vier kerst een keer in de dierentuin. Langlaufen langs de dolfijnen, sneeuwballen gooien met de tijgers, of gewoon genieten van de winterse sfeer.

Dieren

Dromen in de kerstvakantie

De lange winteravonden en de grijze dagen vragen om een beetje fantasie. Tussen de kerstkoeken en kerstdiners door, staat iedereen deze kerstvakantie voor een uitdaging. Een dagje als bakker, circusartiest of kunstsschilder? Het lijkt een droom. DagjeWeg.NL maakt het werkelijkheid.

Dromen

Aanbiedingen!

DagjeWeg.NL heeft elke week de leukste aanbiedingen en tips. Win gratis kaartjes voor het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum. Of ga tijdens de kerst brunchen in een grot in Limburg. En je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn: de Huishoudbeurs 2011! DagjeWeg.NL geeft nu tien vrijkaarten weg! Als klap op de winterse vuurpijl: kaarten voor Ouwehands Dierenpark. De ijsberen zijn al klaar voor de winter.

Kerst bij Ouwehand

Gratis naar Huishoudbeurs

Sfeervol kerstspeelgoed

Brunchen in een grot

Kerst bij Ouwehand Gratis naar Huishoudbeurs Sfeervol kerstspeelgoed Brunchen in een grot
Rechterschaduw

Laatst gewijzigd: 2011-11-01 15:21:23 · Gepubliceerd: 24 december 2010 - 538