Eerst skiën, dan relaxen

Luxe verblijf met wellness tijdens de #wintersport

Wintersport Nieuws door

archief oud artikel 12 januari 2011 Toerisme Voor de meeste wintersporters is een weekje in de sneeuw een flinke aanslag op het lichaam. Zere spieren en weinig slaap zijn het resultaat van intensief sporten en de après-ski. Toch uitgerust thuis komen? Kies dan voor een verblijf in een wellness-hotel in Trentino Italië.

In de Italiaanse provincie Trentino weten ze hoe ze de wintersporters in de watten moeten leggen. Het wintersportgebied heeft er de afgelopen jaren veel nieuwe wellness-hotels bij gekregen. In een resort van Vita Nova - Trentino Wellness of Trentino Charme zijn die stramme spieren binnen de kortste keren verleden tijd!

Wellness

De resorts van Vita Nova - Trentino Wellness zijn uitgerust met Turkse stoombaden, sauna's, zwembaden en schoonheidssalons. Echte verwennerij. Onder Trentino Charme vallen exclusieve onderkomens, zoals landhuizen en boerderijen. Alles is hier super-de-luxe ingericht. Voor de wintersporter die op zoek is naar absolute luxe.

Boek snel! Ook Bungalow.net biedt leuke vakantiehuisjes voor de wintersportvakantie. Kies zelf de faciliteiten van bad tot sauna!

DagjeWeg.NL zit barstensvol leuke ideeën voor de wintersportvakantie

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 12 januari 2011 - 253