Scoren met het foutste skipak

Fotografeer het lelijkste skipak en win zelf een hippe outfit #wintersport

Nieuws door

archief oud artikel 19 januari 2011 Trends Sommige wintersporters vallen wel op tijdens een afdaling. In fluorescerend groen met oranje stippen of een andere heftig versierd skipak suizen ze naar beneden. Fotografeer het meest foute skipak tijdens je wintersport en stuur deze op naar SnowRepublic. Misschien win je dan een hip en trendy skipak voor jezelf.

De eerste inzendingen zijn al binnen bij SnowRepublic en een kijkje op de website leert ons dat het werkelijk om hilarische pakken gaat. De inzenders kunnen anderen oproepen om op hun inzending te stemmen. De fotograaf met de meeste stemmen wint een mooi skipak van O'Neill.

Bonuspunten

Als het je lukt met het foute pak en de drager ervan op de foto te gaan, dan krijg je alvast een voorsprong. SnowRepublic wil namelijk graag zeker weten dat de foto's niet van internet geplukt zijn. Stuur dus alleen zelfgemaakte foto's op om mee te doen aan de wedstrijd.

Meedoen

Ook een oerlelijk skipak gespot? Stuur je foto zo snel mogelijk naar saskia@snowrepublic.com  en kijk voor de voorwaarden op SnowRepublic.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 19 januari 2011 - 459

Dit past bij 'Scoren met het foutste skipak'