Dutch Water Dreams in problemen

Waterpark kan financiële lasten niet langer aan #dutchwaterdreams

Dutch Water Dreams Nieuws door

archief oud artikel 3 februari 2011 Toerisme Zoetermeer, Zuid-Holland Het watersportpark Dutch Water Dreams in Zoetermeer kampt met financiële problemen. Het bedrijf heeft uitstel van betaling gekregen en onderzoekt de mogelijkheden van een doorstart.

Aanhoudend slechte marktomstandigheden dreigen Dutch Water Dreams in Zoetermeer fataal te worden. De directie van het moederbedrijf Dutch Water Dreams B.V. heeft uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank in Den Haag. Vrijdag oordeelt de rechtbank over dit verzoek.

Na een herfinanciering in 2009, was ook 2010 niet voldoende succesvol voor het park. De omzet bedroeg dit jaar 3,7 miljoen euro tegenover 3,9 miljoen euro in 2009. Dat is niet voldoende om aan de vaste financiële lasten van het bedrijf te voldoen. De directie heeft daarom besloten uitstel van betaling aan te vragen.

De directie onderzoekt nu de mogelijkheden voor een doorstart om de activiteiten van Dutch Water Dreams voort te zetten. Voor bezoekers is het park deze week gesloten vanwege al eerder geplande werkzaamheden. Morgen na de uitspraak van rechtbank is duidelijk of het park dit weekend open gaat.

Onlangs bezocht boerin Annemarie van Boer zoekt Vrouw Dutch Water Dreams met 'haar' mannen. Lees meer over dit avontuur: Dagje weg met Boer zoekt Vrouw

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 3 februari 2011 - 391