1

Leukste skileraar van Nederland

Ontmoet leukste #skileraar in SnowWorld

SnowWorld Zoetermeer Nieuws door

archief oud artikel 10 februari 2011 Opmerkelijk Zoetermeer, Zuid-Holland Schipper en skileraar Alex van Klaveren is de leukste skileraar van Nederland. Via De Telegraaf werd er massaal gestemd. Maar wie gaat er met hem op date?

De tien leukste skileraren stonden een paar weken geleden in VROUW Magazine van De Telegraaf. Er werd massaal gestemd en uiteindelijk was Van Klaveren de allerleukste. Hij geeft al zestien seizoenen skiles in Oostenrijk. En 's avonds draait hij daar als dj de leukste plaatjes. Voor iedereen die gestemd heeft op Van Klaveren is er goed nieuws. De stemmers maken namelijk kans op een privé-les van deze leukste skileraar in SnowWorld Zoetermeer. En let op: hij is nog single! Bekijk hier een foto van de leukste skileraar.

Winnaar

"Ik mag me benoemen als winnaar van de verkiezing Leukste skileraar van Nederland! Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Binnenkort zal ik informatie geven over wat ik heb gewonnen en wie van mij gratis een privéles krijgt."

Alex van Klaveren is nog single!
Van Klaveren is naast skileraar ook schipper. Wie weet ontmoet je hem tijdens een leuke zeiltocht. Vind allerlei mooie zeilboten op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 10 februari 2011 - 255