1

Meivakantie en Moederdag

Dagje weg in de meivakantie #Moederdag

Redactioneel door

archief oud artikel 5 mei 2011 Toerisme Buiten is het warm en zonnig en er zijn nog een paar dagen van de meivakantie over. Benut deze goed en ga een dagje weg. Er is genoeg te doen: van schatduiken tot vechten als een Viking. Bovendien zocht DagjeWeg.NL de leukste uitjes voor Moederdag bij elkaar. Daar is je moeder vast blij mee!

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Voor de liefste moeder

Altijd is ze lief en staat ze voor je klaar. En daarom is het op 8 mei weer tijd om haar in het zonnetje te zetten. Tijd voor Moederdag! DagjeWeg.NL geeft tips om je moeder te verrassen met een dagje uit.

Geef je beoordeling

Een dagje weg geweest? Laat dan je beoordeling achter op DagjeWeg.NL. Waarom? Omdat je dan leuke prijzen kunt winnen! Deze week maak je kans op vrijkaarten voor Ouwehands Dierenpark. Dat betekent een gratis ontmoeting met de ijsbeertjes Siku en Sesi. En een kijkje bij de pinguïns in hun bassin met 100.000 liter water.

Beoordeel
 

Last minute

Nog even en het is tijd voor de zomervakantie. De vakantie nog niet geboekt? Misschien is deze 8-persoonswoning in Blåvand Denemarken wel de perfecte vakantiebestemming! Dit aantrekkelijke vakantiehuis staat vlakbij de Noordzee. Meer vakantiehuizen op LuxeVakantiehuizen.nl.

Boek meteen
 

Uit met de kids

Schatduiken in Ecodrome en strijden als een echte Viking in Openluchtmuseum Eindhoven. Er is nog zoveel te doen in de laatste paar dagen van de meivakantie. Dus blijf niet langer thuis zitten! Kies het leukste uitje en verras de kinderen met een spannend dagje weg.

Kids
 

Ontmoet Jin en Yan

Zonder de Chinezen waren Nederlanders geen echte theeleuten geworden en maakten we geen Delfts Blauw. Ontdek hoe Nederland en China elkaar al eeuwen beïnvloeden in de tentoonstelling Yin & Jan. Win vrijkaarten voor het Maritiem Museum Rotterdam!

Doe mee

Nieuwste tips

Vrije dagen en zonnig weer, wat wil je nog meer? De ideale omstandigheden om een dagje weg te gaan. En DagjeWeg.NL heeft ook deze week weer nieuwe tips. Zoals een bezoekje aan Museum TwentseWelle of een rondvaart over de Vecht. Liever actief? Ga dan buggy- of quadrijden in Twente of laat je uitdagen bij De Strandhoeve.

Museum TwentseWelle

Buggy - en Quadrijden Twente

De Strandhoeve - avontuurlijke bedrijfsuitjes

Rondvaarten op de Vecht

Museum TwentseWelle Buggy - en Quadrijden Twente De Strandhoeve - avontuurlijke bedrijfsuitjes Rondvaarten op de Vecht
 
 

Vier vandaag nog een ander feest, namelijk Bevrijdingsdag! DagjeWeg.NL verzamelde alle bevrijdingsfestivals in Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 5 mei 2011 - 704

Dit past bij 'Meivakantie en Moederdag'