1

Utrecht één grote cultuurbom

Festival a/d Werf maakt van Utrecht een theater #fadw11

Festival a/d Werf 2011 Nieuws door

archief oud artikel 12 mei 2011 Cultuur Utrecht, Utrecht Volgende week is het weer zover: dan is heel Utrecht één grote theaterzaal. Het is weer tijd voor Festival a/d Werf.

Volgende week is het alweer de 26e keer dat Festival a/d Werf van Utrecht één cultuurbom maakt. "Festival a/d Werf zoekt de grenzen van het theater op", aldus het festival. Het is een podium voor jonge beginnende kunstenaars, maar ook voor kunstenaars die zichzelf al bewezen hebben. Met performances, beeldend werk, muziekoptredens, workshops, debatten en lekker eten en drinken is Utrecht volgende week echt the place to be! Vooral het Neude is het bruisende festivalhart.

Ga naar de fanpage van DagjeWeg.NL op Facebook en vind het leuk!
Vooral het Neude is het bruisende festivalhart

Voorstellingen

Op het festival zijn voorstellingen te zien van eigen kunstenaars van Huis a/d Werf. Bijzonder is een voorstelling van huiskunstenaars Maurice Bogaert, Laurent Liefooghe en Sanja Mitrovic: João Evangelista en Lawrence Malstaf. Deze gaat volgende week in première. Ook zijn er voorstellingen van internationale kunstenaars, uit onder andere Frankrijk, België, Duitsland en Canada.

App

Festival a/d Werf is helemaal van deze tijd en heeft voor bij het festival een app ontwikkeld. Met de app zoekt de bezoeker door de voorstellingen op datum en tijd, ziet welke het meest besproken is op twitter, bladert door alle foto's en leest de laatste tweets over het festival. Download de app voor de iPhone en de app voor Android.

Festival a/d Werf vindt plaats van 19 mei tot en met 28 mei op verschillende locaties in Utrecht. Vind alle activiteiten rondom Festival a/d Werf op de kalender van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-17 08:25:21 · Gepubliceerd: 12 mei 2011 - 118