Dertig tickets verkocht voor ruimtereis

Vanaf 2014 ruimtereizen vanaf Curaçao

Word een astronaut bij Space Expo. Nieuws door

archief oud artikel 30 mei 2011 Toerisme Noordwijk, Zuid-Holland Voor dertig gelukkigen is een reisje naar de ruimte wel heel dichtbij. Zij hebben een ticket gekocht voor een ruimtevlucht vanaf Curaçao.

Ongeveer dertig mensen hebben een ticket gekocht voor een ruimtevlucht vanaf Curaçao. Volgend jaar wordt de eerste testvlucht gemaakt en in 2014 gaan de eerste ruimtereizigers de lucht in. De ruimtereis duurt ongeveer veertig minuten. Op honderd kilometer hoogte voelen de inzittenden zich voor tien minuten gewichtloos. Een kaartje kost 65.000 euro.

Doutzen Kroes

Om een beetje promotie te maken voor de ruimtreizen stuurt KLM een paar bekende Nederlanders de lucht in. Model Doutzen Kroes, dj Armin van Buuren, VVD-coryfee Erica Terpstra en luchtvaartpionier Martin Schröder worden in januari 2014 echte astronauten.

Space Expo

Hoor je niet bij één van de dertig ruimtereizigers of bij de bekende Nederlanders? Een goedkoper alternatief is een uitje naar Space Expo. Hier ontdek je alles over de ruimte. Maak een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels in de tentoonstelling van Space Expo. In deze eerste ruimtevaarttentoonstelling van Europa is van alles te beleven: van een raketlancering tot duizelingwekkende multimediale shows. Win nu vrijkaarten voor Space Expo!

Op honderd kilometer hoogte voel je je voor tien minuten gewichtloos
Ga een dagje naar Space Expo en word een astronaut!

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-05-30 15:56:14 - 252