Cadeaus voor Vaderdag

Leuke uitjes om te geven en te doen Vaderdag

Vaderdag Redactioneel door

archief oud artikel 7 juni 2013 Cultuur Zondag 17 juni vieren we Vaderdag. De dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet. Is je vader lief of stoer, of is hij juist heel grappig? Houdt hij van lekker eten? Of is hij meer van een stevige wandeling door de natuur? In samenwerking met Kadopagina vond DagjeWeg.NL leuke cadeaus om te geven en om te doen, voor alle vaders in Nederland!

Voor de sportieve vader

Houdt jouw vader wel van een uitdaging en is hij niet bang voor een beetje modder of wat spetters water? Ga dan samen grotbiken! Scheur met een speciale grotmountainbike door het immense gangenstelsel van de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids ga je op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Maar pas op voor je hoofd! Beetje claustrofobisch, maar toch gek op lekker bezig zijn? Dan is zelf varen op de Noordzee misschien wel iets voor je vader. Met een loodsboot vaart hij op vol vermogen op de woeste golven van de zee!

Voor de natuurliefhebbende vader

Is jouw vader het liefst lekker buiten en zijn zijn vingers bijna groen? Geef hem een bon cadeau voor een leuk natuuruitje. Wat dacht je van een mooie rondvaart door de Biesbosch? Grote groepen vogels hebben hier hun thuis. Tijdens een rondvaart bewonder je dit unieke natuurgebied. Ook leuk voor 'groene' vaders is een bezoekje aan de Orchideeënhoeve. Hier zijn prachtige tuinen en verschillende soorten orchideeën bewonderen. De vlindertuin is de grootste van heel Europa. Tussen grote rotsen fladderen duizenden vlinders langs kabbelende beekjes en tropische planten.

Voor de chique vader

Voor sommige vaders kan het niet luxe genoeg zijn. Zie je jouw vader niet gauw in een gezellig klein hotelletje met iets te krappe bedden? Geef hem dan een unieke overnachting in een vliegtuig cadeau. Het vliegtuig bevindt zich op acht meter hoogte en vanuit daar heeft hij een prachtig uitzicht over het Peelkanaal. Puur genieten van een luxe hot tub, minibar en je eigen lounge in de lucht. Wil je vader naast luxe slapen ook eten als een koning? Geef hem dan een chique diner in het Kurhaus in Scheveningen cadeau. Hij kan kiezen uit vijf voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier desserts. In de prachtige ambiance van het Kurhaus wordt dat een diner om nooit te vergeten.

Voor de Bourgondische vader

Eten in overvloed, een goed glas wijn en tafelen tot ver nadat de zon onder gaat. Is jouw vader een echte Bourgondiër? Misschien is een workshop wijn maken dan wel iets voor hem. Vier uur lang leert hij alles over het maken van wijn. Een volle wijn, een droge wijn, of een dessertwijn? De smaakpapillen worden intensief geprikkeld. En bij een goed glas wijn mag iets lekkers niet ontbreken. Een kaasplankje is leuk, maar misschien een beetje afgezaagd. Originele is een eigen sigaar maken. Tijdens deze cursus kun je sigaren proeven, zien hoe een sigaar wordt gemaakt en kun je leren om de verschillende geuren en smaken te onderscheiden. Een Bourgondische avond is zo compleet.

Voor de stoere vader

Is jouw vader een echte stoere vent? Eet hij geen honing, maar kauwt hij op bijen? Dan is een stoer uitje echt iets voor hem. Echt spectaculair is een work-out als gladiator. Met deze training verbrandt je vader vet, verhoogt zijn uithoudingsvermogen en ontwikkelt een mooiere spierdefinitie voor buik, borst en armspieren! Door de diverse technieken en krachtoefeningen ontwikkelt hij een super atletisch lichaam. Op naar de arena! Bijna net zo stoer is een ritje in een Ferrari. Scheur met het blinkende rode ijzer door de straten en maak al je vrienden jaloers!

Laatst gewijzigd: 2013-06-07 12:36:46 · Gepubliceerd: 7 juni 2013 - 3036