1

Droog feesten in een nat weekend

Laat de laarzen en paraplu's maar thuis! #rotweer

Uitagenda Nieuws door

archief oud artikel 15 juli 2011 Toerisme Dit weekend zijn er opnieuw buien voorspelt en alle leuke uitjes lijken in het water te vallen. Maar niet getreurd! DagjeWeg.NL zet speciaal voor jou alle droge en overdekte evenementen van dit weekend op een rijtje. Dus laat die paraplu maar staan en trek er op uit!

Oosterse taferelen

In het Zeelandse Buttinge, vlakbij Grijpskerk, beleef je dit weekend de 1001 nachten bij Arabian Experience. Het terrein van de Middellandse Zeetuin Uilenbroek is omgetoverd tot een oosters paradijs. Doe mee met de buikdansoptredens, zet een henneptatoeage en bewonder de vuurspuwers en slangenbezweerders op de bazaar. Arabian Experience is grotendeels overdekt.

Beleef de zomerse sfeer tijdens de Bantopa Party

Glanzend goud

Geen interesse in buikdansen, maar wel in alles wat glimt? Bezoek dan de Sieradenbeurs in Hoofddorp. In het Sportplaza Spectrum glimmen en flonkeren handgemaakte kettingen, armbanden, oorbellen en meer. Bewonder zoetwaterparels, glaskralen, met edelstenen bezet goud en Swarovski kristal in een warme en droge omgeving.

Gratis optreden Belle Perez

In Bergeijk ga je dit weekend heerlijk uit je dak bij de optredens van onder meer Belle Perez en Miss Montreal op het Ploegfestival. Vanwege mogelijke regenbuien heeft de organisatie grote feesttenten en horeca-tenten geplaatst. En het mooiste van alles: de entree is gratis!

Een Antilliaanse zomer

De zomer komt naar Weert. Op zondag 17 juli op de Nieuwe Markt vindt het multicultureel festival Bantopa Party plaats. Geniet van Antilliaanse muziek, dans en markt en proef de gemoedelijke, zomerse sfeer. Het festivalterrein is grotendeels overdekt, dus ook voor hier geldt: laat die paraplu maar thuis!

On the catwalk

Kledingliefhebbers opgelet! De laatste dagen van Amsterdam International Fashion Week zijn aangebroken. Alleen nog dit weekend kun je alles bekijken op mode- en ontwerpgebied. Dus sprint snel naar Amsterdam, bekijk de laatste fashiontrends en loop komende winter gegarandeerd in de laatste mode.

Laatst gewijzigd: 2011-07-26 13:47:29 · Gepubliceerd: 15 juli 2011 - 328